Το λεξικό του στοιχήματος

01/04/2018
Στήλες >  Bxpbet.com

Ασιατικό χάντικαπ, παρολί, Quatro και άλλα πολλά...

Το λεξικό του στοιχήματος

Τρία αφιερώματα αναφορικά με τους στοιχηματικούς όρους έχουν δημοσιευτεί στο www.kingbet.net.  Το ασιατικό χάντικαπ είναι ο ένας από τους όρους αυτούς που ίσως χρειάζεται την μεγαλύτερη επεξήγηση και αναλυτικά τον πίνακα θα τον βρείτε παρακάτω.

Σε ότι αφορά τώρα τα παραπάνω αφιερώματα, μπορείτε να δείτε το πρώτο εδώ, το δεύτερο εδώ και το τρίτο εδώ.

 

-

Αν επιλέξετε την ομάδα με αρνητικό (-)προβάδισμα

-

Εάν επιλέξετε την ομάδα με θετικό (+) προβάδισμα

DNB ήLevelή (+0)

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας. Σε περίπτωση ισοπαλίας το ποσό επιστρέφεται.

-0, - ½

(-0,25)

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας. Σε περίπτωση ισοπαλίας χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.

+0, + ½

(+0,25)

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει. Σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.

(-0,5)

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας.

(+0,5)

Κερδίζετε σε νίκη ή ισοπαλία της ομάδας.

-½, -1

(-0,75)

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με διαφορά 1 γκολ κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.

+½, +1

(+0,75)

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν η ομάδα χάσει με 1 γκολ διαφορά χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.

-1

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με διαφορά 1 γκολ το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.

+1

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν χάσει με 1 τέρμα διαφορά το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.

-1, -1½

(-1,25)

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με διαφορά 1 τέρματος χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.

+1, +1½

(+1,25)

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν χάσει με 1 τέρμα διαφορά κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.

-1 ½

(-1.5)

Κερδίζετε όλο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων.

+1½

(+1.5)

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά.

-1½, -2

(-1,75)

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 3 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με διαφορά 2 τερμάτων κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.

+1½, +2

(+1,75)

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με 1 τέρμα διαφορά. Εάν χάσει με 2 τέρματα διαφορά χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.

-2

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 3 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με 2 γκολ, το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.

+2

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με 1 τέρμα διαφορά. Εάν χάσει με 2 τέρματα διαφορά το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.

Under / Over

Under 2

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 1 ή κανένα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, το ποντάρισμα επιστρέφεται. Από 3 γκολ και πάνω χάνει.

Over 2

Κερδίζετε εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, το ποντάρισμα επιστρέφεται. Σε 1 ή κανένα γκολ χάνει.

Under 2.25

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 1 ή κανένα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.

Over 2.25

Κερδίζετε εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται. Σε 1 ή κανένα γκολ χάνετε όλο το ποντάρισμα.

Under 2.5

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ.

Over 2.5

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 3 ή λιγότερα γκολ.

Under 2.75

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ. Αν σημειωθούν 3 γκολ, χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται.

Over 2.75

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 4 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 3 γκολ, κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους. Στα 2 γκολ χάνετε όλο το ποσό.

Under 3

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ. Στα 3 γκολ επιστρέφεται το ποντάρισμα.

Over 3

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 4 ή περισσότερα γκολ. Στα 3 γκολ το ποντάρισμα επιστρέφεται.