Αψηφά τα προβλήματα

Τριάδα επιλογών από το μενού της Τρίτης στο Νησί, με αναμετρήσεις σε Β' Αγγλίας και Λιγκ Τρόφι.

Αψηφά τα προβλήματα

Καλησπέρα σε όλους! Εγινε το απαραίτητο διάλειμμα της στήλης τη Δευτέρα, σε ένα μενού με λίγες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ωστόσο το Νησί μας... καλεί με εξ αναβολής παιχνίδια στη Β' Αγγλίας και Λιγκ Τρόφι.

Εκκίνηση από το Λιγκ Τρόφι, εκεί που η εξαιρετική Γουίκομ από τον Νοέμβριο και μετά, παλεύει για τον πρώτο της στόχο, την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Τρόφι. Πολύ καλή επιθετικά η Γουίκομ, της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό αντικατοπτρίζεται καλύτερα στα αποτελέσματά της. Θα αντιμετωπίσει ένα ανώτερο σύνολο, αυτό της Κόβεντρι, που αν και στο πρωτάθλημα απογοητεύει, το Λιγκ Τρόφι είναι ένας θεσμός που μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να «γλυκάνει» λίγο τη χρονιά σε περίπτωση που περάσει στον τελικό. Δύο ομάδες που βρίσκουν δίχτυα και θα αποτελέσει επιλογή το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Εξ αναβολής αναμέτρηση το Μπλάκπουλ – Κρόουλι, με τους «πορτοκαλί» να αγνοούν το τρίποντο από τα Χριστούγεννα, που έκτοτε έχουν εμφανίσει 7 φορές το ισόπαλο αποτέλεσμα σε 9 ματς ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού. Από την άλλη, η Κρόουλι προβληματίζει εδώ και καιρό, δεν έπιασε ικανοποιητική απόδοση, με την Μπλάκπουλ -ως ανώτερο σύνολο- να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα.

Τέλος, μία λάθος απόδοση λόγω εικόνας το τελευταίο διάστημα, στο Λέιτον – Μόρκαμ. Περίμενα  το σετ πιο μοιρασμένο, ειδικά μετά τις πρόσφατες εξαιρετικές εμφανίσεις της Μόρκαμ κόντρα σε Ντόνκαστερ (1-1) και Καρλάιλ (1-1) παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο. Η Λέιτον δεν πείθει, αν και στο πρόσφατο είχε αντίδραση όμως ο νέος προπονητής πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα. Βρίσκεται ξανά σε μεταβατικό στάδιο και το χωρίς άγχος σύνολο του Τζιμ Μπέντλι μπορεί να επιβεβαιώσει το υψηλό διπλό.

Αυτά για σήμερα. Νέα στήλη αύριο με ό,τι καλό προκύψει.

Πρόταση

Δυάδα

(21:30) Κόβεντρι – Γουίκομ: G/G (1.75 Vistabet)

(21:45) Μπλάκπουλ – Κρόουλι: 1 (1.66 Vistabet)

Μονό

(21:45) Λέιτον – Μόρκαμ: 2 (2.75 Vistabet)