Ματώνουν τα δίχτυα

21/04/2017
Στήλες >  President

Παιχνίδι με τα γκολ σε Γερμανία και Ολλανδία

Ματώνουν τα δίχτυα

Μετά το ομολογουμένως σπουδαίο θέαμα που παρακολουθήσαμε το ευρωπαϊκό τριήμερο που πέρασε, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με τα πρωταθλήματα, αφού τα περισσότερα εξ΄ αυτών έχουν μπει στην τελική τους ευθεία,  με πολλά μέτωπα να είναι ανοιχτά και αρκετές ομάδες να διεκδικούν στόχους, με τα περιθώρια να στενεύουν.

Στη Γερμανία Κολωνία και Χόφενχαϊμ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο οι γηπεδούχοι φαίνεται πως δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με τις δυο τελευταίες αγωνιστικές να αποδεικνύονται καταστροφικές αφού συνοδεύτηκαν με ήττες από Άουγκσμπουργκ και Γκλάντμπαχ. Το χαρακτηριστικό αυτών των δυο αναμετρήσεων ήταν τα πολλά κενά στην άμυνα της ομάδας του Στόεγκερ, που έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μόλις μια φορά στα τελευταία δέκα παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας.

Σε λίγο καλύτερη κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται η Χόφενχαϊμ, που εξακολουθεί να κυνηγά τη 2η θέση του πρωταθλήματος. Ωστόσο εκτός έδρας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αφού δέχεται εύκολα γκολ, ενώ διαθέτει και κακή παράδοση στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου. Το goal/goal και over φαίνεται πως αξίζει το ποντάρισμα μας, ιδιαίτερα σε τιμές διπλασιασμού.

Παρόμοιο είναι το σκεπτικό και για το παιχνίδι της Χέρενφεν κόντρα στη Βίλεμ, με τις δυο ομάδες να έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι τους το ανέβασμα της άμυνας κοντά στο χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα τη δημιουργία κενών χώρων. Οι βαριές ήττες που δέχθηκαν τελευταία δεν φαίνεται όμως να τις έχουν επηρεάσει επιθετικά, με την τιμή του goal/goal & over να είναι υψηλή, αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για Ολλανδικό πρωτάθλημα.

Οι παραπάνω επιλογές θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια ελκυστική δυάδα ή θα μπορούσαν να μπουν σε ένα δελτίο με λάθη. Ωστόσο λόγω της πτώσης που έχουμε σαν στήλη τελευταία θα προταθούν ως μονά αποδεκτά.

Επιλογές Sportingbet

21:00 Χέρενφεν – Βίλεμ goal/goal & Over (1.95)

21:30 Κολωνία – Χόφενχαϊμ goal/goal & Over (2.00)