Γκολ στο Βορρά

Τέσσερις επιλογές βάσει στατιστικής από τη Βόρεια Ευρώπη με Ισλανδία και Νορβηγία, αλλά και με παιχνίδι από τη Βραζιλία.

Γκολ στο Βορρά

Over 2.5

(20:00) Μπραν - Στάμπαεκ: Στις 4 από τις 5 εκτός έδρας αναμετρήσεις της Στάμπαεκ παρουσιάστηκε το over. Τα 4/6 εντός έδρας παιχνίδια της Μπραν ήταν over. Στο 1.75 το over στην Vistabet.

(22:15) Βίκινγκουρ - Στιάρναν: Το over εμφανίστηκε και στα 3 εντός έδρας παιχνίδια της Βίκινγκουρ φέτος στην Ισλανδία, ένα σημείο που επιβεβαιώθηκε και στα 4 εκτός έδρας παιχνίδια της Στιάρναν. Σε απόδοση 1.57 βρίσκεται το over στην Vistabet.

(22:15) Χαφναρφιόρντουρ - Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ: Απόλυτο στα over εντός έδρας έχει και η Χαφναρφιόρντουρ, επιβεβαιώνοντας το συγκεκριμένο σημείο και στις 3 αναμετρήσεις. Τα 3/4 εκτός έδρας παιχνίδια της Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ ήταν over. Η Vistabet προσφέρει το over στην τιμή του 1.57.

Ακολουθήστε το bxpbet.com στο Twitter

Under 2.5

(02:00) Kρουζέιρο - Γκρέμιο: Το under επιβεβαιώθηκε στις 3 εντός έδρας αναμετρήσεις της Κρουζέιρο στη Βραζιλία. Το συγκεκριμένο σημείο έκανε την εμφάνισή του στα 2 από τα 4 εκτός έδρας παιχνίδια της Γκρέμιο. Το under προσφέρεται στην Vistabet στο 1.61.

Κάντε LIKE στη σελίδα του bxpbet.com στο Facebook και ενταχθείτε για στοιχηματική... κουβέντα στην παρέα του φόρουμ!