Πρωτάθλημα των λίγων γκολ

Δύο αναμετρήσεις με Under από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας μας δίνει σήμερα η στατιστική. Μία ακόμα επιλογή με Under και μία με Over από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Πρωτάθλημα των λίγων γκολ

Over

 

Μάλμε Vs Κάλμαρ: Οκτώ αγώνες στην έδρα της Μάλμε στην Α’ Σουηδίας, οι 6 συνδυάστηκαν με Over. Το ίδιο στοίχημα είχαν τα 5 από τα 8 εκτός έδρας ματς της Κάλμαρ, στην ίδια διοργάνωση. Στο 68,75% το συνολικό ποσοστό και στο 1.69 στη Novibet.

Under

 

Σλασκ Vs Νέμαν: Σε σύνολο 8 εντός έδρας αγώνων στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας, η Σλασκ επιβεβαίωσε το Under στους 6. Λιγότερα από 2.5 γκολ (μ.ο) είχαν τα 6 από τα 9 εκτός έδρας ματς της Νέμαν. Στο 70,83% το ποσοστό και στο 1.50 στη Sportingbet.

Βίλα Νόβα Vs Μπόα: Εννέα αναμετρήσεις στην έδρα της Βίλα Νόβα για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας και under στις 5 από αυτές. Στα λίγα τέρματα κρίθηκαν τα 7 από τα 10 ματς που έδωσε ως φιλοξενούμενη η Μπόα. Στο 62,78% το συνολικό ποσοστό και στο 1.55 στη Bwin.

Αμέρικα Μινέιρο Vs Ναούτικο: Δέκα αγώνες για την Αμέρικα Μινέιρο στην έδρα της στην Β’ Βραζιλίας, οι 7 κρίθηκαν στα λίγα γκολ. Under 2.5 γκολ (μ.ο.) είχαν τα 5 από τα 9 εκτός έδρας ματς της Ναούτικο, στην ίδια διοργάνωση. Στο 62,78% το ποσοστό και στο 1.68 στη Netbet.

* Τα ματς αφορούν μόνο το πρωτάθλημα και συνυπολογίζεται το ποσοστό της γηπεδούχου στα εντός έδρας και της φιλοξενούμενης στα εκτός έδρας ματς. Το ποσοστό είναι αυτό που έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής συνολικά και από τις δύο ομάδες.