ΜονομαΧίες δίχως νικητή

Τρεις πιθανές ισοπαλίες από το πρόγραμμα του Σ/Κ έχει κρατήσει ο Στέφανος Κλιάφας.

ΜονομαΧίες δίχως νικητή

Καλημέρα, φίλοι.

Δεν πήγαμε καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς χάσαμε και τις τρεις προτεινόμενες ισοπαλίες.  Επανερχόμαστε λοιπόν με τις επιλογές που θα είναι 2 από το Σάββατο και μια της Κυριακής. Τσεχία, Πολωνία και Κροατία τα πρωταθλήματα που μου έδωσαν τις επιλογές μου.

Καλή τύχη στις επιλογές σας και καλό Σαββατοκύριακο.

Αρχή θα κάνουμε από το πρωτάθλημα της Τσεχίας. Το απόγευμα του Σαββάτου στο Μπρνο, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μποέμιανς. Αντιστρόφως ανάλογες με τη φόρμα των ομάδων είναι οι αποδόσεις που έδωσαν οι μπουκ σε αυτή την αναμέτρηση. Παρά την κακή πορεία που κάνουν οι γηπεδούχοι προσφέρονται ως οριακό φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση. Οι Μποέμιανς έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και δείχνουν ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους. Ήδη πολλοί έχουν μυριστεί το λάθος και σιγά σιγά πανε να ισορροπήσουν το σετ.  Αυτό το ζευγάρι κατά το παρελθόν έχει δώσει πολλές ισοπαλίες ανεξαρτήτου έδρας με τελευταία, την πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους στο ίδιο γήπεδο. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη να έρθει ισόπαλο και αυτό το παιχνίδι. Ένα το κρατούμενο λοιπόν.

Από το Μπρνο θα μεταφερθούμε στο Ζάγκρεμπ όπου η τοπική Λοκομοτίβα υποδέχεται την ομάδα που έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο Europa League, αποκλείοντας την Αϊντχόβεν, Όσιγιεκ. Εδώ τα πράγματα και οι αποδόσεις είναι περισσότερο μοιρασμένες. Οι γηπεδούχοι μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα άρχισαν να προσθέτουν βαθμούς στο σακούλι τους. Είναι σε καλό φεγγάρι αλά δεν έχουν την ίδια ποιότητα με την Όσιγιεκ.  Οι τελευταίοι είναι αήττητοι στα τελευταία παιχνίδια. Ματς με άντερ και λίγα γκολ. Σίγουρα  το μυαλό τους δεν θα είναι 100% σε αυτή την αναμέτρηση καθώς την Πέμπτη θα βρεθούν μπροστά σε μια ιστορική για την ομάδα πρόκληση, να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στους ομίλους του Europa απέναντι στην Αούστρια Βιέννης. Με αυτά τα δεδομένα ένα 0-0 δεν είναι καθόλου απίθανο. Εμείς θα μείνουμε στην επιλογή της ισοπαλίας.

Τέλος, την Κυριακή και στο πολωνικό πρωτάθλημα κύκλωσα την ισοπαλία στο ματς της Κορόνα Κίελτσε με τη Γιαγκελόνια. Η Γιαγκελόνια προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, μία στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο. Πράγμα που μας δείχνει ότι η ομάδα δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.  Από την άλλη πλευρά η Κορόνα αποτελεί ένα πολύ σφιχτό σύνολο και δεν έχει πρόβλημα να ρίξει και λίγο «ξύλο» στον αντίπαλο. Θυμόμαστε άλλωστε και την συμπεριφορά των παικτών της στο φιλικό με την ΑΕΚ. Αυτή η τακτική αποδίδει εν μέρει. Μπορεί να μην κερδίζει ματς αλλά σίγουρα δεν χάνει. Έτσι δικαιολογούνται και τα πολλά Χ που έχει. Στον αγώνα λοιπόν της Κυριακής, δεν αναμένετε να διαφοροποιήσει την τακτική της κι έτσι, ακόμη μια ισοπαλία, είναι πολύ πιθανή. Θα την ποντάρουμε.

ΠΡΟΤΑΣΗ Σύστημα 2-3 Novibet

(Σαβ 17:00) Μπρνο - Μποέμιανς 1905: X 3.15
(Σαβ 20:00) Λοκομοτίβα Ζάγκρεπ – Όσιγιεκ: X 3.15
(Κυρ 19:00) Κορόνα Κίελτσε - Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ: X 3.25

Η στήλη θα κρατάει στατιστικά. Θα ξεκινήσουμε με ταμείο 0. Θα ποντάρουμε 1 μονάδα στις δυάδες και μια μονάδα στην τριάδα. Τουτέστιν, κόστος κάθε δελτίου 4 μονάδες.  Το ταμείο θα ανανεώνεται με κάθε νέα στήλη.
Τρέχον ταμείο:  -10,25 μονάδες