Ισοπαλίες… Β κατηγορίας

Αναζήτηση ισοπαλιών στις κάτω κατηγορίες από Ιταλία, Ολλανδία και Ιαπωνία

Ισοπαλίες… Β κατηγορίας

Καλημέρα, φίλοι.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα που μας άφησε η τελευταία στήλη, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ανάμεικτα διότι, ξεκινήσαμε άψογα με το Χ της Λέστερ στο 3.40. Στη συνέχεια η στήλη είχε ποντάρει στην ισοπαλία το ματς που διεκόπη για το πρωτάθλημα της Γαλλίας. Τέλος, την Κυριακή, το γερμανικό παιχνίδι στράβωσε κι έτσι πληρωθήκαμε ακριβώς το ποντάρισμα μας, με το void ματς που είχαμε. Για αυτό το λόγο, στα σημερινά στατιστικά, δεν θα πειράξω τίποτα, ούτε την κάβα, ούτε  θα σημειώσω κάτι στον στατιστικό μας πίνακα ελέγχου.

Μεσοβδόμαδα δεν υπήρχε απολύτως τίποτα για ποντάρισμα. Τόσο για ισοπαλίες, όσο και για σημεία. Για αυτό απείχαμε γενικώς. Κυκλοφορούν πολλοί μαθητευόμενοι μάγοι που είδαν σημεία από Γουϊνέα και Παπούα και τα έδωσαν. Εμείς όχι.

Οι ομάδες λοιπόν ξεκουράζονται εν όψει του πολύ απαιτητικού Οκτωβρίου που έρχεται. Χορηγός της παύσης είναι η τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Όλος λοιπόν ο κόσμος θα πέσει και θα προσφέρει απίθανους τζίρους στα παιχνίδια αυτά… Εμείς εδώ θα τα παραμερίσουμε, και θα ασχοληθούμε με «χιναράκια» Β κατηγοριών.

Ασχολούμαι χρόνια με το σπορ των ισοπαλιών… ποτέ δεν πίστευα ότι θα παίξω παιχνίδια στα συστήματά μου από το πρωτάθλημα της Β Ολλανδίας. Εκεί κοιτούσαμε μόνο για να ανακαλύψουμε τίποτα Οver 2,5 από ημίχρονο ή κανένα 7+… Τα πράγματα όμως φέτος έχουν έρθει (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) τούμπα. Γιατί το λέω αυτό; Εκεί λοιπόν που στα πινακάκια με τα ποσοστά ισοπαλιών στην πρώτη θέση βλέπαμε τη Β’ Γαλλίας, με τις περισσότερες ενώ στην τελευταία θέση την Β’ Ολλανδίας, φέτος τα πράγματα ήρθαν τούμπα. Οι Ολλανδοί προσφέρουν, σχεδόν ένα στα δυο ματσάκια τους την ισοπαλία, σε ποσοστό που φτάνει το 43%. Έτσι λοιπόν κι εγώ θα αγοράσω Β’ Ολλανδίας. Στην αναμέτρηση της Αλμερ Σίτυ με τη Μάαστριχτ, έχουμε 2 ομάδες περίπου ίδιας δυναμικότητας με πορεία βέβαια λίγο διαφορετική  στο πρωτάθλημα. Η φόρμα τους τις τελευταίες 5 αγωνιστικές είναι ακριβώς η ίδια. Συμπερασματικά πρόκειται για παιχνίδι μοιρασμένο. Οι μπουκ, ακόμη τα πληρώνουν τα Χ στο πρωτάθλημα, παρόλο το 43%. Το 3.50 σε αυτή την αναμέτρηση δεν με αφήνει αδιάφορο, κι ας εκτεθώ. Αγοράζω πιθανότητα σε σχέση με το ποσοστό.

Από τη Β’ της Ολλανδίας, θα πάω στη Β’ της Ιαπωνίας. Εκεί, το Σάββατο το μεσημέρι έχουμε την αναμέτρηση της Γιοκοχάμα με τη Φουκουόκα. Αυτό το ματς μου τράβηξε το ενδιαφέρον, καθώς η ισοπαλία, ίσως να μην στενοχωρούσε κανέναν. Καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία, οι δυο ομάδες διεκδικούν θέσεις, για απευθείας άνοδο, είτε μέσω μπαράζ. Σε καλή φόρμα βρίσκονται αμφότερες. Για την οικονομία του πρωταθλήματος η ήττα, θα έχει αρνητικές συνέπειες, για όποια ομάδα κι αν την υποστεί. Για αυτό τον λόγο, θα προσέξουν αρχικά να μην χάσουν. Στην περίπτωση λοιπόν αυτή, δεν περιμένω να ανοιχτούν, με λογικό αποτέλεσμα την ισοπαλία. 3.10 είναι αυτό. Βολικό. Το κυκλώνω και πάμε για άλλο ένα…

Θα κλείσω το τριήμερο, με ένα ματς Β’κατηγορίας, αλλά με έντονο άρωμα από Α. Η Παλέρμο θα υποδεχθεί την Πάρμα. Ομάδες που στο παρελθόν είχαν κονταραριστεί μόνο στα πλαίσια της πρώτης κατηγορίας του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Η Πάρμα, μετά το δυναμικό ξεκίνημα στην κατηγορία, έκανε μια κοιλιά και υποχώρησε στον βαθμολογικό πίνακα. Τις τελευταίες 2 αγωνιστικές δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και να συγκεντρώνει βαθμούς. Η Παλέρμο είναι η μόνη αήττητη ομάδα της κατηγορίας. Δεν βρίσκεται όμως στην κορυφή, καθώς οι ισοπαλίες είναι το αγαπημένο της αποτέλεσμα. Δεν δέχεται τέρμα με τίποτα και αποτελεί την δεύτερη καλύτερη άμυνα της “Serie B”. Μπροστά δυσκολεύεται . Η αναμέτρηση μυρίζει Χ. Εάν το 3.00 που μας πληρώνουν οι μπουκ σε αυτή την περίπτωση αξίζει, θα το δούμε την Κυριακή το απόγευμα.

Καλή τύχη στις επιλογές σας. Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Στέφανος Κλιάφας (Facebook, Twitter)

Προτάσεις

ΠΡΟΤΑΣΗ Σύστημα 2-3

(Παρ 21:00) Αλμέρ Σίτι – Μάαστριχτ: X 3.50 Novibet

(Σαβ 12:00) Γιοκοχάμα FC - Αβίσπα Φουκουόκα: Χ 3.10 Novibet

(Κυρ 16:00) Παλέρμο – Πάρμα: Χ 3.00 Novibet

Η στήλη θα κρατάει στατιστικά. Θα ξεκινήσουμε με ταμείο 0. Θα ποντάρουμε 1 μονάδα στις δυάδες και μια μονάδα στην τριάδα. Τουτέστιν, κόστος κάθε δελτίου 4 μονάδες.  Το ταμείο θα ανανεώνεται με κάθε νέα στήλη.

Τρέχον ταμείο:  -17,86 μονάδες

Επιτυχίες

0/3

1/3

2/3

3/3

Φορές

5

6

5

0