Θα είναι πάντα ντέρμπι…

Τα φώτα μας στο σκληρό πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Θα είναι πάντα ντέρμπι…

Καλημέρα, φίλοι.

Μπορεί η Ναγκασάκι να προηγούνταν μέχρι το 80’, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και ισοφαρίστηκε από την Μακίντα, κι έτσι το καλοπληρωμένο διπλό της χθεσινής μας πρότασης, δεν «κάθισε».

Ανέκαθεν οι μικρές ελληνικές κατηγορίες με συνάρπαζαν. Ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά. Ποδοσφαιρικά διότι πολλοί ιστορικοί σύλλογοι της χώρας, δίνουν μάχες να επανέλθουν στα μεγάλα σαλόνια, αγωνιζόμενοι στην Γ, αλλά και στοιχηματικά ενίοτε, καθώς η αξιολόγηση των μπουκ δεν είναι εύκολη, διότι οι πληροφορίες, δύσκολα συλλέγονται αλλά και αξιολογούνται.

Πρεμιέρα (στο πρωτάθλημα διεξάγεται η 2η αγωνιστική) στις προτάσεις αυτής της κατηγορίας θα κάνω με ένα παιχνίδι με άρωμα Α’ εθνικής. Στην Νίκαια για τον 6ο όμιλο, διεξάγεται το πειραϊκό ντέρμπι,  μεταξύ Ιωνικού και Εθνικού. Η ιστορία των δύο συλλόγων μεγάλη. Και οι στόχοι κοινοί. Επιστροφή στις πάνω κατηγορίες. Ο όμιλος έχει χωριστεί μεταξύ ομάδων του Πειραιά, της Δυτικής Αττικής αλλά και των ΕΠΣ Δωδεκανήσων και Κορινθίας. Η μάχη θα γίνει μεταξύ των ομάδων του Πειραιά και ίσως, όποιας ξεχωρίσει από τις τρεις της Δωδεκανήσου. Ο Ιωνικός ξεκίνησε με ντέρμπι. Ντέρμπι έχει και σήμερα. Την προηγούμενη βδομάδα ηττήθηκε με 1-0 στον Κορυδαλλό από την Προοδευτική. Ο Εθνικός, έκανε την υποχρέωση του και κέρδισε εύκολα το Ζευγολατιό. Αυτά τα παιχνίδια ποτέ δεν φημίζονται για την ποιότητά τους, παρά μόνο για το πάθος και την ένταση. Η προϊστορία δεν παίζει μπάλα, αλλά η φανέλα δεν αλλάζει χρώμα και σήμα κι έτσι αυτές, με το ειδικό βάρος που έχουν, σε όποια κατηγορία κι αν διεξάγεται η αναμέτρηση, θα κάνουν το ματς μεγάλο. Πάθος κι ένταση λοιπόν, κλωτσιές και κάρτες με πολλές διακοπές για αψιμαχίες μου λέει ένα μικρό «σκοράκι». Το Under 2.5 έχει αξιολογηθεί από τους μπουκ να έχει σχεδόν ίδιες πιθανότητες με το Over. Στο 1.71 η απόδοση, η οποία μου αρέσει και θα την κρατήσω.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Στέφανος Κλιάφας (Facebook, Twitter)

(16:00) Ιωνικός - Εθνικός Πειραιώς: Under 2.5   1.71 Novibet