Με βάση τα Ελληνικά μας

Σούπερ Λϊγκα και φούτμπολ λιγκ μας δίνουν τις δύο από τις τρεις ισοπαλίες του τριημέρου. Γράφει ο Στέφανος Κιάφας.

Με βάση τα Ελληνικά μας

 

Καλημέρα, φίλοι.

Το στοίχημα, είναι ένα παιχνίδι. Παίζουμε, από το περίσσεμα μας, για τη χαρά του παιχνιδιού και για διασκέδαση. Από την άλλη πλευρά, η ζωή μας, δεν είναι παιχνίδι. Πρέπει να την αγαπάμε και να μην της συμπεριφερόμαστε σαν να είναι τέτοιο. Ούτε ρίσκα αξίζουν, διότι μόνο μια φορά ζούμε. Δεν είναι ένα παρολί, που αν το χάσουμε στο 90’ λέμε, πάμε παρακάτω. Η ζωή μας είναι μια και μοναδική, ανεκτίμητη κι ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τη σεβόμαστε.

Μετά λοιπόν από μια απροσεξία και μια σύντομη περιπέτεια, επανέρχομαι να παίξω. Να παίξω για να διασκεδάσω. Διότι το στοίχημα, μόνο περι ενός παιχνιδιού πρόκειται. Καλώς σας βρίσκω λοιπόν.

Την τελευταία φορά, είχαμε 1/3 κι αφήσαμε κάβα +36 μονάδες. Άψογα. Πάμε στα του τριημέρου.

Ρόδος, Σάββατο μεσημέρι.  Εκκίνηση θα κάνω από την αγαπημένη μου Γ εθνική και πιο συγκεκριμένα από τον 6ο όμιλο. Στη Ρόδο, διεξάγεται το πολύ σημαντικό παιχνίδι μεταξύ της πρωτοπόρου Προοδευτικής με την ομώνυμη ομάδα. Αμφότερες διαγράφουν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Η Ρόδος, έχει κι αυτή στόχο στην άνοδο, όπως και οι σημερινοί της αντίπαλοι. Κάστρο της αποτελεί η έδρα της, από όπου και δύσκολα φεύγει κάποια ομάδα με το διπλό. Αυτό το γνωρίζουν στο σύνολο του Λουκά Καραδήμου, με συνέπεια οι «Βυσσινοί» να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, το Χ. Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, ξέρουν πως με ήττα θα μείνουν πίσω. Εκ των πραγμάτων θα διαφυλάξουν πρώτα τον βαθμό. Στην έδρα τους, τα ματς έχουν λίγα γκολ. Αυτά τα στοιχεία με οδηγούν στην επιλογή της ισοπαλίας με απόδοση στο 3.00.

Ξάνθη, Σάββατο απόγευμα.  Από τη Ρόδο, θα μεταφερθώ στην άλλη μεριά της ακριτικής Ελλάδος και δη στην Ξάνθη. Βλέποντας στο ελληνικό πρωτάθλημα ισοπαλία με 3.50 σε αναμέτρηση που αρέσει στις ομάδες αυτό το αποτέλεσμα, δεν μπορώ παρά να το ποντάρω. Το ματς, Ξάνθη – ΠΑΟΚ. Παραδοσιακά, οι Ξανθιώτες στηρίζονται στην έδρα τους, όπως και φέτος. Αυτή η αναμέτρηση, τα τρια τελευταία χρόνια έδωσε δυο ισοπαλίες. Ο δικέφαλος του Βορρά, δεν έχει κερδίσει ακόμη εκτός. Πολλές ισοπαλίες, κι η δοκιμασία στα πηγάδια, ελλοχεύει κινδύνους στην έξοδο της ομάδος του Λουτσέσκου, σε μια έδρα, που αν μη τι άλλο, γνωρίζει τα κατατόπια.  Εδώ θα πάω με την απόδοση. Το 3.50 μου φαίνεται τεράστιο κι έχει αξία. Θα στενοχωρηθώ να το αφήσω έξω από το κουπόνι μου.

Μπόχουμ, Κυριακή μεσημέρι. Φόρμα. Η λέξη κλειδί. Η ομάδα της Μπόχουμ; Μόνο ισοπαλίες τα τελευταία ματς. Η Ουνιόν δεν τα πάει πίσω. Πολλά Χ κι αυτή. Κοιτάω λοιπόν τους μπουκ και με πληρώνουν 3.45 σε περίπτωση επιβεβαίωσης του σημείου. Δεν θα προσθέσω άλλα στοιχεία. Αυτά μου φτάνουν. Τόσες ισοπαλίες που έχουν οι 2 ομάδες, με το ματς να είναι αμφίρροπο… με καθαρή ροπή την ισοπαλία… και το 3.45 στο ζύγι; Έκλεισα.

Καλή τύχη στις επιλογές σας και καλό Σαββατοκύριακο.

Στέφανος Κλιάφας

 

Προτάσεις

 

Σύστημα 2-3 (αποδόσεις Novibet)
(Σαβ 15:00) Ρόδος – Προοδευτική: Χ   3.00
(Σαβ 17.15) Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Χ   3.50
(Κυρ 14:30) Μπόχουμ - Ουνιόν Βερολίνου:   3.45

Η στήλη θα κρατάει στατιστικά. Θα ξεκινήσουμε με ταμείο 0. Θα ποντάρουμε 1 μονάδα στις δυάδες και μια μονάδα στην τριάδα. Τουτέστιν, κόστος κάθε δελτίου 4 μονάδες.  Το ταμείο θα ανανεώνεται με κάθε νέα στήλη.

Τρέχον ταμείο:  +36,1 μονάδες
Επιτυχίες 0/3 1/3 2/3 3/3
Φορές 7 10 6 1