Λύση στα πολλά γκολ

Γρίφος το σημερινό κουπόνι, όπου τη λύση θα αναζητήσουμε στα γκολ.

Λύση στα πολλά γκολ

Καλημέρα, φίλοι.

«Δάγκωσαν» τελικά οι Τούρκοι την Λειψία, όπως αναφέραμε στον τίτλο της χθεσινής μας στήλης και πληρωθήκαμε εύκολα τη διπλή ευκαιρία στο 3.70.

Τα χθεσινά παιχνίδια ολοκληρώθηκαν και με αυτό τον τρόπο τελείωσε η φάση των ομίλων για το Τσάμπιονς Λιγκ. Με τα σημερινά του Γιουρόπα, ολοκληρώνεται ο κύκλος και στην εν λόγω διοργάνωση.

Σαν δυσεπίλυτος γρίφος ορθώνεται μπροστά μας το σημερινό κουπόνι. Πολλές αδιάφορες, αλλά και περίεργες αναμετρήσεις που δεν ξέρει κανείς τι να περιμένει, σε σχέση με την τελική έκβαση. Έτσι, μετά το σκάλισμα του κουπονιού, θα δώσουμε λύση με πολλά γκολ, καθώς στην πρότασή μας θα συμπεριλάβουμε μια αναμέτρηση στο όβερ, που πληρώνει αρκετά καλά.

Ριέκα και Μίλαν διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στην Κροατία, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, γεγονός που συνεπάγεται ότι η αναμέτρηση αναμένεται ανοικτή και δίχως πολλές σκοπιμότητες. Το αντίστοιχο ματς στην Ιταλία έληξε 3-2 υπέρ των «ροσονέρι». Οι Κροάτες, σε 5 αναμετρήσεις, έχουν 5 όβερ. Οβερ φέρνει και η Μίλαν, εάν εξαιρέσει κάποιος τις αναμετρήσεις της με την ΑΕΚ. Καθόλου περίεργο, να έχουμε λοιπόν πολλά τέρματα και στην αποψινή αναμέτρηση. Σε αυτή την περίπτωση θα καρπωθούμε το 1.85 που πληρώνουν οι μπουκ.

Καλή τύχη στις επιλογές σας και καλή απόλαυση στα ποδοσφαιρικά γεγονότα!

Στέφανος Κλιάφας (Facebook, Twitter)

Προτάσεις


20:00 Ριέκα – Μίλαν: Over  2,5   1.85  Novibet