Τα πρώτα Χ της Χρονιάς!

Πρεμιέρα το 2018 για το μεσαίο σημείο ώστε να συνεχίσει την κερδοφόρα πορεία του 2017

Τα πρώτα Χ της Χρονιάς!

Καλημέρα, φίλοι.

Καλή τύχη στις επιλογές σας και Χρόνια Πολλά!!!

Την τελευταία μέρα του χρόνου, η στήλη μας πραγματοποίησε τον απολογισμό της απο τη στιγμή που ανέβηκε πρώτη φορά τον Αύγουστο μέχρι σήμερα.  Αυτός ήταν απόλυτα θετικός, με κέρδος 67% επί του κεφαλαίου που ποντάρατε (R.O.I Return On Investment). Κατ΄αυτόν τον τρόπο θέλουμε και θα συνεχίσουμε το Μουντιαλικό 2018.

Καλή μας αρχή λοιπόν.

Λυών, Σάββατο Βράδυ. Επιστροφή στο πρωτάθλημα  με το μεγαλύτερο ποσοστό σε ισοπαλίες ανα τον κόσμο. Η Λυών Ντουσέρ φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Πάντα, σε τέτοια παιχνίδια, παραμένει γρίφος η εικόνα των ομάδων, για το πώς θα εμφανιστούν οι παίκτες τους μετά τις διακοπές των εορτών. Αν κρίνω από τα χθεσινά αποτελέσματα σε όλα τα ματς, η ισοπαλία ήταν το σημείο που κυριάρχησε δείχνοντας ότι κάποιοι επέστρεψαν, βαριοί. Οι δύο ομάδες συναντώνται πρώτη φορά στην ιστορία τους. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν τη χρονιά στη μέση της βαθμολογίας έχοντας δύο Χι στα τελευταία δύο ματς πριν τη διακοπή. Εμφάνισαν αξιομνημόνευτη ισορροπία στα αποτελέσματά τους έχοντας 5Ν, 5Ι και 5Η ρεκόρ.  Η δύναμή της έγκειται στην έδρα της, όντας 5η  στον σχετικό πίνακα με τους βαθμούς στο σπίτι τους, έχοντας μόλις μια ήττα και 3 ισοπαλίες σε 7 ματς. Από την άλλη πλευρά, Ο Ερυθρός αστέρας από την πλευρά του έχει ανάλογη συμπεριφορά αγωνιζόμενος εκτός. Παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας κι αποχωρεί. Θα ανοίξω την αυλαία της στήλης με αυτή την μοιρασιά στο χαμηλό 2.85.

Λεόν, Κυριακή Βράδυ. Ακριβώς ότι ισχύει στην πάνω αναμέτρηση ισχύει και σε αυτήν. Η ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας έχοντας δυνατή έδρα με πολλές ισοπαλίες, υποδέχεται μια ομάδα που είναι λίγο πιο ψηλά στην βαθμολογία από εκείνη και εκτός έδρας έχει πολλά Χι. Ματς καρμπόν σε ισπανικό φόντο, με μια διαφορά. Εδώ η απόδοση δεν έχει πάρει ακόμη την κατιούσα, καθώς η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για αύριο.  Το 3.10 είναι πέρα για πέρα Value. Δίχως δεύτερη σκέψη, θα ζευγαρώσω τα σημεία και θα προχωρήσω στην τελευταία μου επιλογή.

Λαμία, Κυριακή Απόγευμα. Κάνοντας την βόλτα μου να βρω το τρίτο σημείο για να κλείσω το σύστημά μου, κοίταξα τη λίστα με τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Το 3.10 στο ματς της Λαμίας με την Ξάνθη μου λαμπίριζε. Συγκρούονται δυο ομάδες που έχουν από τα περισσότερα Χι μέσα στη χρονιά, με τον πάροχο που προτείνω, να δίνει το μεσαίο σημείο στο 3.10. Ε λοιπόν κύριοι, δεν θα μείνει αποντάριστο. Εδώ το ερωτηματικό σχετικά  με την εικόνα των ομάδων, μετά την περίοδο των εορτών είναι μεγαλύτερο. Με περισσότερο από μισό μήνα δίχως αγώνα, αναμένεται η επιστροφή να είναι δύσκολη. Την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην έδρα της Ξάνθης είχαμε ένα στρογγυλό 0-0, αποτέλεσμα που κρίθηκε ως μίνι έκπληξη καθώς οι Λαμιώτες ήταν νεοφώτιστοι. Ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, ίσως κι άνευ τερμάτων αναμένω και την Κυριακή στο γήπεδο της Λαμίας.

Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη τριάδα για το 2018. Εάν το 2017 έκλεισε με 67%, ασφαλώς ο στόχος είναι για παραπάνω. Καλή τύχη στις επιλογές σας και καλή Χρονιά.

Στέφανος Κλιάφας

Προτάσεις

Σύστημα 2-3 (Novibet)
(Σάββ 21:00) Λυόν λα Ντουσέρ - Ρεντ Σταρ: Χ   2.85
(Κυρ 19:00) Κουλτουράλ Λεονέσα – Νουμάνθια: Χ   3.10
(Κυρ 17:15) Λαμία – Ξάνθη: Χ   3.10

Η στήλη θα κρατάει στατιστικά. Θα ξεκινήσουμε με ταμείο 0. Θα ποντάρουμε 1 μονάδα στις δυάδες και μια μονάδα στην τριάδα. Τουτέστιν, κόστος κάθε δελτίου 4 μονάδες.  Το ταμείο θα ανανεώνεται με κάθε νέα στήλη. 

Τρέχον ταμείο:  +74,6 μονάδες
Επιτυχίες 0/3 1/3 2/3 3/3
Φορές 9 12 6 2