Κοιτάνε μόνο τις επιθέσεις

Δυο επιλογές στο σημερινό κουπόνι μας, οι οποίες μυρίζουν γκολ από χιλιόμετρα.

Κοιτάνε μόνο τις επιθέσεις

Καλημέρα, φίλοι και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.

Στο ύψος του στάθηκε χθες ο ΟΦΗ, καθώς έπαιξε με περίσσιο πάθος και σκόρπισε τον Κισσαμικό στους … τρεις ανέμους. Όπως και τα δελτία μας στον κάδο.

Η απόδοση βάσει των δεδομένων ήταν σωστή, ασχέτως αποτελέσματος κι αυτό φαίνεται στο κέρδος σε βάθος χρόνου.

Πάμε λοιπόν να εξετάσουμε ορισμένα σημεία τα οποία μπορούν να μας στείλουν στο ταμείο.

Στο πλαίσιο του Γαλλικού Κυπέλλου, νωρίς το μεσημέρι έχουμε την αναμέτρηση μεταξύ του Στρασβούργου με τη Ντιζόν.  Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι οι αναμετρήσεις είναι μονές και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση. Στα χθεσινά παιχνίδια του θεσμού σημειώθηκε πλειάδα γκολ. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα με την εν λόγω αναμέτρηση να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, οι οποίες συνοδεύονται από εξαιρετική απόδοση. Οι γηπεδούχοι του Στρασβούργου, αγωνιζόμενοι στην έδρα τους συνηθίζουν στα πολλά τέρματα, με τα τρία τελευταία να έχουν λήξει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η Ντιζόν από την πλευρά της, αγωνιζόμενη εκτός, έχει ανάλογη συμπεριφορά στα πολλά τέρματα.  Λίγο η «ελαφρότητα» που δείχνουν αμφότερες στο θεσμό του Κυπέλλου διαχρονικά, λίγο η συμπεριφορά τους, με οδηγούν στο Οβερ. Από τη στιγμή που οι εταιρίες με πληρώνουν πάνω από το 1.80, το κυκλώνω και το κρατάω ως στήριγμα στα δελτία μου.

Από τη Γαλλία θα μεταφερθώ σε μια από τις πλέον αγαπημένες μου διοργανώσεις. Σε αυτή της Πρέμιελ Λιγκ Κ23. Την Παρασκευή ο άσσος που προτείναμε πέρασε αέρα και γενικά τα ποσοστα της στήλης είναι αρκετά καλά σε αυτό το πρωτάθλημα. Σήμερα διεξάγεται η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ. Οι «Ρεντς» απέναντι στους «κανονιέρηδες» επιβάλλονται με ψηλά σκορ. Πιο συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα με αυτή τη μορφή έχουν κερδίσει εντός σε μια αναμέτρηση με 3-2 και εκτός δυο φορές με 2-1 και 3-1. Ακολουθώντας αυτό το μοτίβο, δηλαδή τη νίκη της ομάδας του λιμανιού με το δεδομένο ότι θα σκοράρουν και οι δυο, οι μπουκ μου το δίνουν στην απόδοση 2.75, την οποία θα ποντάρω.
Αυτά λοιπόν έχω ξεχωρίσει για σήμερα, οι αγώνες είναι πολύ ανοικτοί και τα γκολ μυρίζουν από χιλιόμετρα.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Στέφανος Κλιάφας

Προτάσεις

15:15 Στρασβούργο – Ντιζόν:  Οβερ 2,5    1.83  Novibet
15:00 Λίβερπουλ U23 - Άρσεναλ U23: 1&G/G   2.75  Novibet

Εναλλακτικά

15:00 Λίβερπουλ U23 - Άρσεναλ U23: 1&Οβερ 3,5   3.40 Novibet