Στα… σίγουρα

Ισοπαλίες με… μικρές αποδόσεις και πολλές πιθανότητες για αυτό το τριήμερο.

Στα… σίγουρα

Καλημέρα, φίλοι.

Με μία επιτυχία στις τρεις επιλογές μας, άρχισε το 2018. Το προηγούμενο Σάββατο, η εκκίνηση της τριάδας ήταν δυνατή, με το Χ στην επιλογή από τη  Νασιονάλ της Γαλλίας, αλλά η συνέχεια δεν στέφθηκε με την ανάλογη επιτυχία. Αστοχήσαμε σε αυτήν από τη Β’ Ισπανίας, όπως επίσης και στο ελληνικό ματς, αυτό της Λαμίας. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το κουπόνι του τριημέρου.

Λες Ερμπιέ, Παρασκευή Βράδυ. Εκκίνηση θα κάνω από την αγαπημένη Νασιονάλ της Γαλλίας. Από τη στιγμή που με πληρώνει, θα την ακολουθώ μέχρι… νεωτέρας. Λες Ερμπιέ – Σαμπλύ η αναμέτρηση που θα με απασχολήσει. Αρχικά θα αναφέρω, ότι η απόδοση στο σημείο του Χ είναι στα 3.05. Σε ένα πρωτάθλημα που το ποσοστό των ισοπαλιών υπερβαίνει το 35%,, μια τόσο καλή απόδοση σε αναμέτρηση όπου οι ομάδες έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, έχει αξία. Οι ομάδες έχουν κοινό στόχο κι αυτός είναι η παραμονή. Η Σαμπλύ είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα από τους γηπεδούχους έχοντας 3 περισσοτέρους βαθμούς στην κόντρα αποφυγής του υποβιβασμού.  Αυτό το γεγονός καθιστά την ισοπαλία, ως ένα πέρα για πέρα πετυχημένο αποτέλεσμα, καθώς θα διατηρηθεί η διαφορά ακέραια. Αλλο ένα στοιχείο που με οδήγησε σε αυτή την επιλογή είναι η συμπεριφορά των ομάδων. Η Λες Ερμπιέ εντός έχει την ροπή προς το Χ ενώ αντίστοιχα, η Σαμπλύ αγωνιζόμενη εκτός. Συνυπολογίζοντας αυτά, το Χ αποτέλεσε την επιλογή της Παρασκευής.

Ρέους, Σάββατο Βράδυ. Ρέους Ντεπόρτιες και Λούγκο συγκρούονται στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας για τη Σεγκούντα της Ισπανίας. Μια αναμέτρηση που από όπου κι αν την πιάσεις, έχει το άρωμα της ισοπαλίας. Θα ξεκινήσω από την απόδοση. Τα πονταρίσματα που δέχεται το σημείο, από τη στιγμή που τέθηκε προς στοιχηματισμό, έχει πιέσει προς τα κάτω την τιμή του. Παρόλα αυτά το 2.95 που δίνει, είναι αποδεκτό για να πονταριστεί. Πέραν των πονταρισμάτων, το σύνολο του στοιχηματικού τύπου, βλέπει μοιρασιά στην αναμέτρηση. Η Λούγκο, διεκδικεί μία από τις θέσεις για τα πλέι οφ ανόδου, με καλές πιθανότητες μάλιστα. Το πέρασμα της από την έδρα της Ρέους όμως, αναμένεται δύσκολο. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται δυνατοί, στα εντός, κατά έναν τρόπο βέβαια. Μπορεί να μην χάνουν, αλλά δεν κερδίζουν επίσης. Η Ρέους, είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες εντός, από κάθε άλλο σύλλογο της κατηγορίας. Δεν είναι απίθανο με τη Λούγκο, η οποία είναι ασταθής στα εκτός έδρας ματς της, να έχει ακόμη μία. Εμείς θα ποντάρουμε σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ντέρμπαν, Κυριακή Μεσημέρι. Θα κλείσω τις επιλογές της στήλης με δυο ομάδες «ανίκανες» στο να νικήσουν.  Η Γκόλντεν Άροους  υποδέχεται τη  Σούπερσπορτ Γιουνάϊτεντ για το πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής. Αμφότερες είναι «τσακωμένες» με τη νίκη. Πρέπει να πάει κανείς πολύ πίσω, για να βρει «τρίποντο» για οποιαδήποτε από τις δυο αντιπάλους. Αυτό το γεγονός με οδηγεί στο ενδεχόμενο της αλληλοεξουδετέρωσης και να οδηγηθούν σε ισοπαλία, στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Το ενδεχόμενο αυτό σχεδόν θα τριπλασιάσει το γινόμενο της στήλης. Και λέω σχεδόν διότι οι μπουκ μας πληρώνουν την απόδοση του 2.95. Βέβαια, οι ομάδες συνηθίζουν σε 2 αποτελέσματα… Την ήττα ή την… ισοπαλία. Μια τέτοια δεν θα ήταν απίθανη.

Ίσως αυτή η στήλη να έχει το μικρότεροι γινόμενο από τις τριάντα που έχουμε προτείνει. Αλλά δεν παύει να έχει πολύ καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Η ουσία στις σταθερές στήλες είναι το κέρδος (όπως και στην τσέπη του παίκτη) κι όχι οι φανταχτερές κι ευφάνταστες επιλογές.

Καλή τύχη, σε ό,τι κι αν επιλέξετε.

Στέφανος Κλιάφας (Facebook, Twitter)

 

Προτάσεις


Σύστημα 2-3 (αποδόσεις Novibet)

(Παρ 21:00) Λες Ερμπιέ – Σαμπλύ: Χ   3.05

(Σαβ 21:00) Ρέους Ντεπόρτιου – Λούγκο: X 2.95

(Κυρ 15:30) Λάμοντβιλ Γκόλντεν Άροους - Σούπερσπορτ Γιουνάϊτεντ: Χ   2.95

Η στήλη θα κρατάει στατιστικά. Θα ξεκινήσουμε με ταμείο 0. Θα ποντάρουμε 1 μονάδα στις δυάδες και μια μονάδα στην τριάδα. Τουτέστιν, κόστος κάθε δελτίου 4 μονάδες.  Το ταμείο θα ανανεώνεται με κάθε νέα στήλη.

Τρέχον ταμείο:  +70,6 μονάδες

Επιτυχίες

0/3

1/3

2/3

3/3

Φορές

9

13

6

2