Φόρμα και... υποχρεώσεις!
Ο τίτλος αντιπροσωπεύει πλήρως τις δυο επιλογές μου για σήμερα. Ο ένας άσος είναι από φόρμα και ο άλλος λόγω υποχρεώσεων της φιλοξενούμενης σε άλλη διοργάνωση.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Για το πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται την Χέλσινμποργκ. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σε φόρμα, προερχόμενοι από δυο νίκες και μάλιστα με ευρύ σκορ υπέρ τους. Δείχνουν να ξεμπλοκάρουν και επιθετικά και εναντίον της πρωτοπόρου Χέλσινμποργκ θα θελήσουν να αποδείξουν ότι φέτος ήταν για το... κάτι παραπάνω. Η Χέλσινμποργκ μπορεί να είναι αήττητη τρεις αγωνιστικές, αλλά οι εμφανίσεις της δεν έπεισαν (ειδικά η τελευταία όπου παραχώρησε 3-3 εντός στην Τζουγκάρντεν) και σίγουρα η επιλογή του άσου είναι άκρως ενδιαφέρουσα και ικανοποιητική.
Η άλλη επιλογή αφορά το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Η πρωτοπόρος Φλουμινένσε έχει την ευκαιρία να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος καθώς υποδέχεται την Ιντερνασιονάλ. Η τελευταία είναι δεδομένο ότι έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου αν δεν ηττηθεί εντός από την Γουαδαλαχάρα (κέρδισε με 2-1 στο Μεξικό) θα κατακτήσει το τρόπαιο. Πολλές αλλαγές λοιπόν από τον τεχνικό και ουσιαστικά τα «δεύτερα» της ομάδας θα παραταχθούν στο γήπεδο.
Υ.Γ. Χρόνια Πολλά κιόλας για την γιορτή της Παναγίας.
Γκέτεμποργκ-Χέλσινμποργκ 1 2.20 bet365.com
Φλουμινένσε-Ιντερνασιονάλ 1 1.55 bet365.com

















