Παίζουμε μπάλα στο νέο μας... γήπεδο, στο Bxpbet.com.

Μετά από αρκετά χρόνια, κρίναμε πως χρειάζεται μία ανανέωση του Bxpbet.com. Τόσο για να συμβαδίζει με τη νέα ψηφιακή εποχή και το site να είναι το ίδιο άνετο στην πλοήγηση από την mobile έκδοση, όσο και για να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας στον τομέα της ενημέρωσης αλλά και των στατιστικών.

Από τα νέα πράγματα που θα βρείτε στο ανανεωμένο Bxp, η στοιχηματική θεωρία και οι παρουσιάσεις των εταιριών. Αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει για τους στοιχηματικούς όρους, τα διαθέσιμα συστήματα των εταιριών ή τα Ασιατικά χάντικαπ και μέσα από αυτή την ενότητα γίνεται εκτενής αναφορά, με στόχο την ενημέρωση του αναγνώστη – παίκτη.

Στην ενότητα των εταιριών, θα βρείτε αναλυτικό οδηγό για πολλές από τις νόμιμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται διαδικτυακά στην Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε τα συν και τα πλην  της κάθε εταιρίας, τους τρόπους εγγραφής, ταυτοποίησης, κατάθεσης – ανάληψης αλλά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Φυσικά, πολύ περισσότερος κόσμος επιλέγει πλέον το Live στοίχημα. Θέλουν να ενημερώνονται άμεσα, για αυτό τοv λόγο την αρχική σελίδα πλέον υπάρχει και το live κουπόνι, το οποίο φυσικά ανανεώνει αυτόματα, ενώ επιλέγοντας σε κάθε ένα ματς, μπορείτε να βρείτε στατιστικά που μπορούν να βοηθήσουν στο Live, όπως τη συμπεριφορά των ομάδων σε πρώτο/δεύτερο ημίχρονο, τα διαστήματα του αγώνα που σημειώνουν αλλά και δέχονται γκολ.

Τα σερί των ομάδων και τα ακριβή σκορ όλου του πρωταθλήματος είναι επίσης κάποια από τα επιπλέον στοιχεία που μπορείτε να βρείτε στο ανανεωμένο bxpbet.com

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα, το τιμ του bxpbet.com έχει εμπλουτιστεί και θέλει να συνεχίσει να το κάνει, ενώ πλέον θα υπάρχουν δύο ειδικές ενότητες για τα θέματα –προτάσεις. Στην κατηγορία  Η πρώτη ματιά, είναι η ενότητα που ανανεώνεται από πολύ νωρίς και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στοιχεία για το σημερινό πρόγραμμα, τις επιλογές του στοιχηματικού Τύπου για τα ματς της ημέρας αλλά και πλούσια στατιστικά με επιλογές αγώνων βάσει της στατιστικής (οι αριθμοί δείχνουν). 

Στην ενότητα προγνωστικά, θα βρίσκονται καθαρά και μόνο οι επιλογές των συντακτών του Bxpbet.com. Παράλληλα, καθημερινά επιλέγουμε ειδήσεις που μπορούν να βοηθήσουν τον παίκτη στο στοίχημα και βρίσκονται στην δεξιά στήλη ακριβώς στην αρχική σελίδα, ως Betting Tips. Μπορεί να είναι στατιστικό ή ειδησεογραφικό, αναλόγως την περίσταση, έχει όμως ένα και κύριο στόχο. Να βοηθήσει τον παίκτη.

Τα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων, καθημερινών, στοιχηματικών, αθλητικών, θα βρίσκονται καθημερινά στο Bxp ενώ πλέον υπάρχει και η ενότητα lifestyle.

Καλή πλοήγηση. Περιμένουμε τα σχόλια-προτάσεις σας, στην προσπάθειά μας να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. 

bxpbet.com