Ειδήσειςseperator Προγνωστικάseperator Livescoresseperator Κουπόνιαseperator Τζίροιseperator Στοιχηματικό δελτίοseperator Εξώφυλλαseperator Βαθμολογίες-Στατιστικά

Απάντηση σε Χριστοβασίλη

04/09/2010 20:32:54

Η ΠΑΕ Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία δίνει την δική της απάντηση σε ό,τι αφορά το θέμα του Φουρτάδο.

Απάντηση σε Χριστοβασίλη

Συγκεκριμένα η Νικαιώτικη ΠΑΕ αναφέρει: «Πρίν από 15 ημέρες ο Κύριος Χριστοβασίλης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Χαραλαμπίδη, και ρώτησε ποιες είναι οι απαιτήσεις του Ιωνικού για τον ποδοσφαιριστή Φουρτάδο. Κάπου εδώ θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η ΠΑΕ Ιωνικός έχει καταγγείλει στη ΦΙΦΑ τον εν λόγω ποδοσφαιριστή για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και έχει ζητήσει διαφυγόντα κέρδη, καθώς ο ποδοσφαιριστής όντας εξοφλημένος, άφησε την ομάδα στην πιο κρίσιμη καμπή της περασμένης περιόδου και τη στιγμή που το συμβόλαιο του ήταν εν ισχύ. Και αυτό ξεκαθαρίζουμε ότι ήταν κάτι που το γνώριζαν όλες οι ομάδες που ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο κ. Χριστοβασίλης άκουσε τις απαιτήσεις του ομολόγου του και του συλλόγου μας, ωστόσο προτίμησε να ξεκινήσει το κρυφτό στα Ζαγοροχώρια!
Και επειδή ο κ. Χριστοβασίλης εκπροσωπεί την ΕΠΑΕ από τη θέση του αντιπροέδρου, να ξέρει ότι τέτοιες κινήσεις δεν είναι αρεστές. Η ΠΑΕ Ιωνικός θα κυνηγήσει την υπόθεση και δεν θα δώσει τη συγκατάθεση της σε μία τέτοια μετακίνηση, όπως το ίδιο έπραξε και με μια κυπριακή ομάδα. Η ηθική φαίνεται στην πράξη και ο ΠΑΣ Γιάννενα μέχρι σήμερα ούτε διαψεύδει, όμως ούτε και αποδέχεται τις ειδήσεις.
Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής Φουρτάδο έχει αλλάξει πολλούς μάνατζερ, ξαφνικά βρίσκεται στα Γιάννενα, μάλιστα πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις, αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε όμως είναι τι παιχνίδι παίζει ο ΠΑΣ. Στην ΕΠΑΕ ο κ. Χριστοβασίλης έλεγε ότι δεν ξέρει τίποτα και τις μεταγραφές τις κάνει ο Ντε Μόλ, όμως σίγουρα γνωρίζει καλά το ποσό που αξιώνει η ΠΑΕ Ιωνικός.
Παλιότερα δεν γνώριζε περί Πανθρακικού, τώρα τα ίδια με Φουρτάδο. Σίγουρα όμως θα ξέρει ότι… μία του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα. Καταλήγοντας, η ΠΑΕ Ιωνικός δηλώνει ξεκάθαρα ότι δε δίνει τη συγκατάθεσή της για τη μετακίνηση του Φουρτάδο έναντι οποιουδήποτε ποσού».


πηγή: gazzetta.gr