Ρόμενταλ: Συνεχώς καλύτεροι
Ενθουσιασμένος με το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό ο Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα ολοένα και θα βελτιώνεται. Ιμπαγάσα: «Έτοιμος να προσφέρω». Ζαϊρί:«Από τα καλύτερα γκολ της καριέρα μου»
«Ήταν δύσκολο ματς ειδικά στο α' μέρος και μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Ωστόσο, ήμασταν καλύτεροι στο τελευταίο τέταρτο, στο β' μέρος επανήλθαμε και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ, όμως πήραμε αυτό που θέλαμε» τόνισε ο Ρόμενταλ. Ο Δανός πέτυχε το πρώτο του γκολ και υποστήριξε πως θα γίνει ακόμα καλύτερος «Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή, υπάρχουν νέοι παίκτες, δεν έχουμε συνηθίσει, όμως μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι. Είμαι ευχαριστημένος και μπορώ περισσότερα».
Από την πλευρά του ο Άριελ Ιμπαγάσα σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος για την ανατροπή που καταφέραμε. Μπορούμε να προκριθούμε. Είμαι έτοιμος, και έχω όρεξη για τη ρεβάνς».
Ενθουσιασμένος ο Ζαουάντ Ζαϊρί από το γκολ που πέτυχε τόνισε: «Ήταν από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου. Η Μακάμπι μας δυσκόλεψε στο α' μέρος, στο δεύτερο όμως δείξαμε καλύτερη διάθεση παίξαμε καλύτερα και πήραμε τη νίκη. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, δεν με αγχώνει που έχουν έρθει νέοι παίκτες, αυτό είναι καλό για την ομάδα. Ήταν δύσκολο χωρίς τον κόσμο, ωστόσο όταν πετυχαίνεις ένα τέτοιο γκολ δεν μπορείς να μην το πανηγυρίσεις».


