Πρόωρος τελικός ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο. Προσωπικά, θεωρώ ότι οι μεταξύ τους γειτονικές χώρες, έχουν τις καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ και ότι σήμερα θα δούμε... ματσάρα. 

Σίγουρα, το άγχος και η σκοπιμότητα, μπορούν να γίνουν... βαρίδι στο να γίνει ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ, ωστόσο θεωρώ, ότι με το ρόστερ που έχουν αμφότερες, είναι δύσκολο να μην γίνει κάτι τέτοιο.

Τόσο η Γαλλία, όσο και το Βέλγιο, έχουν αποδείξει ότι δίκαια βρίσκονται εδώ. Ο Μ’ Μπαπέ και η παρέα του στη νοκ άουτ φάση, απέκλεισαν την Αργεντινή του Μέσι και την Ουρουγουάη και από την άλλη, οι «κόκκινοι διάβολοι», έκαναν την έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την κατάκτηση, Βραζιλία.

Για παιχνίδια… επιπέδου, SportingBet. Στο Mundial 2018 και σε άλλα πολλά, η πλατφόρμα σου είναι SportingBet.gr 
Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Συμφωνώ με τους μπουκ, οι οποίοι δίνουν ως ισχνό φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, τη Γαλλία, ωστόσο δεν θα μπλέξω με σημείο. Η πρώτη μου επιλογή θα είναι το g/g. Με τη μεσοεπιθετική ποιότητα που έχουν αμφότερες, δύσκολα δεν θα δούμε εκατέρωθεν σκοράρισμα. 

Η δεύτερη επιλογή έχει να κάνει με τα κόρνερ. Στις δύο νοκ άουτ αναμετρήσεις του Βελγίου, «έβρεξε» κόρνερ! 16 έγιναν (10-6 υπέρ του) στην ανατροπή με την Ιαπωνία και 12 απέναντι στη Βραζιλία (8-4 κατά του). 

Πιστεύω ότι θα δούμε έναν αγώνα με γρήγορο ρυθμό, στον οποίο θα βοηθήσει και η Γαλλία, ώστε να δούμε τους παίκτες και των δύο ομάδων, να πηγαίνουν αρκετές φορές προς το σημαιάκι.