Η αναμέτρηση Γιουβέντους - Ατλέτικο Μαδρίτης κυριαρχεί στο αποψινό στοιχηματικό κουπόνι. Η κρισιμότητα της αναμέτρησης κάνει το παιχνίδι πολύ ιδιαίτερο και σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι καλό να μη λαμβάνουμε υπόψιν μακροχρόνια στατιστικά στοιχεία. Για να βρούμε αξιόλογες επιλογές, είναι αρκετό να δούμε το πρώτο σκέλος (δηλαδή τον αγώνα της Μαδρίτης) και να εξετάσουμε το περιβάλλον γύρω από την αναμέτρηση.

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να αποκτάται για αυτό ακριβώς τον λόγο. Να οδηγήσει τη Γιουβέντους στο επόμενο επίπεδο και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό όμως, δεν είναι εύκολο, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα γεγονότα.

Για να προκριθεί στην κανονική διάρκεια η Γιουβέντους, χρειάζεται νίκη με 3-0. Βέβαια, στο ενδεχόμενο του «2-0», ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Ζήτα το και έγινε στη Winmasters.gr (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σίγουρα, τα σενάρια πηγαίνουν και έρχονται, ωστόσο σε μία τόσο ιδιαίτερη αναμέτρηση, υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες από τις «οφθαλμοφανείς».

Στο δια ταύτα. Είναι τόσο απίθανο να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γιαν Ομπλακ ;

Θεωρητικά είναι δύσκολο. Ναι ! Αλλά σκεφτείτε πως η μπάλα θα βρεθεί πολλές φορές μέσα στην περιοχή του και εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με ψηλούς αντιπάλους (Ρονάλντο, Μάντζουκιτς) και είναι λογικό να δυσκολευτεί σε ορισμένες φάσεις. Αν πάλι αποφύγει την κάρτα μέσα στο παιχνίδι, δεν αποκλείεται, να τη δεχτεί προς το τέλος του αγώνα, αν κάνει καθυστερήσεις. Σίγουρα, η επιλογή αυτή περιλαμβάνει μεγάλο ρίσκο, αλλά η τιμή του θα με δικαιώσει αν επαληθευτεί.