Η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε χωρίς νικητή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πήρε τα χειροκροτήματα. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Τώρα, οι δύο ομάδες διανύουν περίοδο αγωνιστικής κρίσης. Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Άρη, όντας πολύ κατώτερη των περιστάσεων στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Παναθηναϊκός μετράει δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες (ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος).

Στα θετικά νέα της ΑΕΚ συγκαταλέγεται η επιστροφή του Τσιγκρίνσκι. Η έλλειψη φάνηκε πολύ, αφού το δίδυμο Τσόσιτς – Οικονόμου δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Από την άλλη όμως, ο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μάνταλο, ο οποίος θα αντικατασταθεί από τον Μπογιέ κατά πάσα πιθανότητα.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις &  Καλύτερη Εξυπηρέτηση στη Novibet (21+)

Ο Δώνης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μπουζούκη. Πέρα από αυτό δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για το «τριφύλλι». 

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από τον Άρη και την Πέμπτη θέση. Σε περίπτωση που ηττηθεί απόψε, δεν υπάρχει κάποιος άλλος στόχος, αφού είναι εκτός Κυπέλλου.

Πρόκειται να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Η νίκη είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά η ήττα δεν είναι καταδικαστέα για κανέναν. Πιθανότατα, θα δούμε περισσότερα από 2 γκολ. Θα ποντάρω στο « Over 2.5».