Καλημέρα, φίλοι.

Ξεκινήσαμε λοιπόν τη δεύτερη σεζόν μας στις ισοπαλίες. Δεν μπήκαμε με το δεξί βέβαια, καθώς πιάσαμε 1/3, με τις άλλες 2, αμφότερες να σπάνε μετά το 83’. Δεν πειράζει.  Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Έχουμε δει κι αν έχουμε «ματαδεί» ανατροπές στο τέλος, νίκες κι ήττες. Σε βάθος χρόνου κρίνεται το σύστημα βέβαια. Πάμε σε αυτό το τριήμερο.  

Παντιντέ Κορασάν - Σανάτ Ναφτ: Εν τάξει. Στην οικονομία της σεζόν δε θα μας δημιουργήσει πρόβλημα και μια τόσο «φτηνή» ισοπαλία. Αλλά δεν μπορούσα να μην την επιλέξω. Χαμηλό το 2.70, είπαμε να μην παίζουμε, αλλά εξαιρέσεις στους κανόνες ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν. Εδώ οι ομάδες, πολλώ δε μάλλον οι φιλοξενούμενοι, δεν ξέρουν άλλο αποτέλεσμα πέραν της ισοπαλίας. Τίποτα άλλο. Ούτε νίκες, ούτε ήττες. Στο πρωτάθλημα έχουν ήδη 2/2. Οι γηπεδούχοι, μια νίκη, μια ήττα. Ώρα και για την πρώτη τους ισοπαλία.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις &  Καλύτερη Εξυπηρέτηση στη Novibet (21+)

Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας: Πάμε να «ρεφάρουμε» αποδόσεις. Το Χ από την Πρέμιερ πληρώνει με 3.50. Μια άκρως ισορροπημένη αναμέτρηση. Η Φούλαμ επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου και ξεκινάει με ένα κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι. Η Πάλας δεν είναι από τα μεγαθήρια της κατηγορία, αλλά έχει την εμπειρία να τσιμπήσει βαθμούς. Άλλωστε, από αυτά τα ματς πρέπει να κερδίζει.

Ζαγκλέμπιε Λούμπιν – Γιαγκελόνια: Την τέταρτη αγωνιστική παίζουμε στο πρωτάθλημα της Πολωνίας. Θετικό το πρόσημο κατά την εκκίνηση για τις δύο ομάδες αφού έχουν συγκεντρώσει από έξι βαθμούς, κάνοντας η κάθε μία από δύο νίκες. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα ως ομάδα και επίσης έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Η Λούμπιν από την πλευρά της τα πάει καλά στα εντός. Πιθανό να μην έχουμε κι εδώ νικητή.

Αυτή λοιπόν είναι η τριάδα μας. Πάμε για το πρώτο ταμείο της Σεζόν.

Στέφανος Κλιάφας

Η στήλη θα κρατάει στατιστικά. Θα ξεκινήσουμε με ταμείο 0. Θα ποντάρουμε 1 μονάδα στις δυάδες και μια μονάδα στην τριάδα. Τουτέστιν, κόστος κάθε δελτίου 4 μονάδες.  Το ταμείο θα ανανεώνεται με κάθε νέα στήλη.

Τρέχον ταμείο:  -8 μονάδες

Επιτυχίες

0/3

1/3

2/3

3/3

Φορές

0

1

0

0