Δεν έχει ξεκινήσει καλά η χρονιά για τη στήλη μας. Ωστόσο, και πέρσι, την πρώτη σεζόν του εγχειρήματος, από τον Οκτώβρη ξεκίνησε και να παίρνει τα πάνω της. Στις 6 εβδομάδες, μόλις τη μία είχαμε πιάσει δυάδα που πληρώνει. Μολονότι είμαστε στα κόκκινα, δεν απογοητευόμαστε, αφού γνωρίζουμε κάλλιστα πως αρκεί μια μόλις επιτυχία για την μπάνκα να εκτοξευθεί.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο  έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+) *ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πάμε να δούμε τα φρέσκα, τα επόμενα μετά τη διακοπή.

Ντ. Βουκουρεστίου – Αστρα Γκ.: Αρχή θα κάνουμε με το πρωτάθλημα της Ρουμανίας κι ενός εκ των Γκανιάν μας, την Αστρα, η οποία μας έχει επιβεβαιώσει αρκετές φορές όταν την προτιμήσαμε. Αυτή τη φορά δεν θα έχει εύκολη αποστολή στην έδρα της Ντιναμό, η οποία έχει το 3/3 στην έδρα της, με αντιπάλους όμως όχι και τόσο ανταγωνιστικούς. Αυτό το τεστ θα είναι δύσκολο και για την ίδια, καθώς η Αστρα δεν είναι Βολουντάρι, και δεν θα τη φέρει εύκολα βόλτα.

Τόσου – Χιροσίμα: Δυνατή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Η Τόσου πριν τη διακοπή έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και μάζεψε τους βαθμούς «ανάσα» που χρειάζονταν. Στην έδρα της με την πρωτοπόρο Χιροσίμα, η αποστολή δεν θα είναι και τόσο εύκολη. Η τακτική της ομάδας επικεντρώνεται στην αμυντική λειτουργία, παρόλο τους εξαιρετικούς επιθετικούς που διαθέτει.  Μπορεί έτσι να περιορίσει τα ατού των αντιπάλων και να πάρει άλλον ένα βαθμό.

Παίξτε νόμιμα και υπεύθυνα στη Netbet * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)

Λάρισα – Παναθηναϊκός: Κλείνουμε με έναν αγώνα από το εγχώριο πρωτάθλημα. Λόγο θα κάνω μόνο για τον Παναθηναϊκό και τα τρομερά παιδιά του Δώνη, τα οποία έκαναν τη φίλαθλη Ελλάδα να ασχοληθεί μαζί τους με το καλημέρα. Ο ΠΑΟ έκανε το 2/2 κι έσβησε μονοκοντυλιά την τιμωρία. Εντάξει, δεν έγινε όμως και η ομάδα που θα κερδίζει μέσα έξω καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με την έξοδο στη «βυσσινή» έδρα να είναι το πρώτο μεγάλο τους τεστ. Με αμυντική προσήλωση, η οποία είναι βασικό συστατικό στη φετινή ομάδα, μπορεί να αποδράσει με το βαθμό.

Αυτή λοιπόν είναι η τριάδα μας.

Στέφανος Κλιάφας

Η στήλη θα κρατάει στατιστικά. Θα ξεκινήσουμε με ταμείο 0. Θα ποντάρουμε 1 μονάδα στις δυάδες και μια μονάδα στην τριάδα. Τουτέστιν, κόστος κάθε δελτίου 4 μονάδες.  Το ταμείο θα ανανεώνεται με κάθε νέα στήλη.

Τρέχον ταμείο:  -18.5 μονάδες

Επιτυχίες

0/3

1/3

2/3

3/3

Φορές

3

2

1

0