Η δράση στα προκριματικά του προσεχούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ξεχωρίζει από το κουπόνι των επόμενων ημερών.

Ξεκίνημα από το αυριανό πρόγραμμα και το Γεωργία – Ελβετία στην Τιφλίδα. Οι γηπεδούχοι του Βάις τα πήγαν εξαιρετικά στον όμιλο του UEFA Nations League και προβιβάστηκαν στην τρίτη του κατηγορία. Τώρα όμως το επίπεδο δυσκολίας ασφαλώς είναι μεγαλύτερο. Οι Ελβετοί τον τελευταίο καιρό πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο με πιο πρόσφατο δείγμα το 5-2 επί του Βελγίου πριν από μερικούς μήνες. Υπερέχουν αισθητά των αντιπάλων τους και μπορούν να επικρατήσουν εύκολα. Επιλέγεται το διπλό του 1.55.

Νέο Pamestoixima.gr: Γεννημένοι για τα μεγάλα παιχνίδια με super αποδόσεις!

Με νίκη θέλει να μπει στη διαδικασία και η Σουηδία. Σε έναν όμιλο με φαβορί την Ισπανία οι Σκανδιναβοί έχουν το πάνω χέρι για τη  δεύτερη θέση ωστόσο οφείλουν να το αποδείξουν και εντός των τεσσάρων γραμμών. Απέναντι στη Ρουμανία η Σουηδία έχει σαφές πλεονέκτημα και αναμένεται να φτάσει στο τρίποντο.

Στο Λιχτενστάιν ξεκινά τις υποχρεώσεις της η Ελλάδα και η λογική λέει πως δεν θα βρει εμπόδια. Οι παίκτες του Αναστασιάδη είναι πιο ποιοτικοί αλλά δύσκολα θα τους δούμε να δημιουργούν πολλές φάσεις. Περιμένοντας λοιπόν «επαγγελματική» νίκη, το combo 2+Under 3,5 έχει λογική στο 1.65.

Betshop: Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη (21+)

Η Ολλανδία πλήγωσε δύο φορές τους Γερμανούς στο Nations League. Μοιάζει αναγεννημένη και την Κυριακή έχει τα φόντα να τα καταφέρει εκ νέου.