Εσύ θέλεις να κερδίσεις πλούσια δώρα απαντώντας απλά σε μία ερώτηση;

Η Interwetten σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε, το τελευταίο μοντέλο της Apple, ένα iPhone XS Max αξίας 1500€ και πολλά άλλα πλούσια δώρα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα www.interwetten.gr, να απαντήσετε σωστά σε μία ερώτηση μέχρι τις 24.03.2019 (έως τις 23:59) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. 

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία! 

Έπαθλα Διαγωνισμού 

1 iPhone XS Max 
2 Προπληρωμένες κάρτες αξίας 50€ 
4 Προπληρωμένες κάρτες αξίας 25€ 
15 Προπληρωμένες κάρτες αξίας 10€ 
25 τσάντες με αναμνηστικά δώρα Interwetten

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές στην Interwetten (21+)

Όροι και Προϋποθέσεις: 
Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 21 ετών. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε κατοίκους της Ελλάδας. Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 24.03.2019 23:59. 

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email ή/και τηλεφωνικώς μέσα σε 15 ημέρες από τη λήξη του διαγωνισμού. Γι' αυτό το λόγο θα πρέπει η διεύθυνση email και το τηλέφωνο που δηλώσετε να είναι έγκυρα και να είναι ίδια με αυτά που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας. Ο κάθε νικητής θα πρέπει ακολούθως να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα, στα στοιχεία επικοινωνίας που θα του δωθούν, για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του μέχρι τις 24/04/2019.

Κάθε άτομο μπορεί να δηλώσει μόνο μία φορά συμμετοχή. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα ληφθούν υπ' όψιν. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή στην ιστοσελίδα www.interwetten.gr. Η αξία του επάθλου δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε μετρητά. Αποκλείεται η δικαστική οδός και η Interwetten διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τον διαγωνισμό οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση. Ο διαγωνισμός είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και υπάγεται στην αρμοδιότητα της "Lotteries and Gaming Authority" της Μάλτας.