Καλησπέρα σε όλους. Μετά τα Διεθνή Φιλικά της Τετάρτης ακολουθούν παιχνίδια για το Uefa Nations League. Τη Τετάρτη που μας πέρασε είχα δώσει πέντε σκοράκια. Τα δύο περάσανε, ένα παιχνίδι δεν έγινε και στα άλλα δύο δεν πέσαμε μέσα. 

Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι πολύ απλός. Το παιχνίδι μου σήμερα θα περιλαμβάνει δύο σκοράκια. Τόσο στο Γερμανία-Ουκρανία όσο και στο Μάλτα-Ανδόρα θα κυνηγήσω τις νίκες των φαβορί με σκoρ 2-1. Είναι ένα σκόρ που το φέρνουν και οι δύο ομάδες. Τη Τετάρτη βέβαια δεν μας κάναν τη χάρη. Η Μάλτα νίκησε εντός το Λίχτενσταϊν (3-0) σε φιλικό. Και η Γερμανία παρότι προηγήθηκε νωρίς κόντρα στη Τσεχία εντός έδρας, το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος 1-0. Επομένως σήμερα, θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κάνουν νίκες με αυτό το αποτέλεσμα. 

Στοιχηματίστε σε μια ευρεία γκάμα αγορών πριν τους αγώνες και Σε-Εξέλιξη! (21+)

Στον αγώνα Ελβετία-Ισπανία θα κρατήσω ένα άλλο ειδικό στοίχημα. Νίκη της Ισπανίας με ένα γκολ διαφορά. Το βρίσκω στο 3,75. Κάτι σε 1-2 με 2-3 μου κάνει. Η Ελβετία έχασε τη Τετάρτη στο Βέλγιο (1-2). Παρότι βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο 45λεπτο. Η Ισπανία προέρχεται από ισοπαλία στην Ολλανδία (1-1). Θεωρώ τους Ισπανούς καλύτερους και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κάνουν τη πρώτη εκτός έδρας νίκη.  Μιας και προέρχονται από πέντε ισοπαλίες, σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Κλείνω με τον αγώνα Πορτογαλία-Γαλλία. Παιχνίδι που για εμένα ξεκινάει από την ισοπαλία. Και στη Γαλλία πριν ένα μήνα ισοπαλία (0-0) είχαμε. Η Πορτογαλία συνέτριψε την Ανδόρα (7-0) εντός έδρας. Ενώ η Γαλλία γνώρισε εντός έδρας ήττα, κόντρα στη Φιλανδία (0-2). Γενικά είναι ένα ζευγάρι που τα παιχνίδια τους έχουν πολύ ισοπαλία. Επομένως θα την κρατήσω.