Χαιρετώ όλο το κόσμο. Σήμερα έχουμε τη τελευταία αγωνιστική  το πρώτο μέρος, αύριο ακολουθεί το δεύτερο. Το παιχνίδι μου έχει στηριχθεί σε ομάδες που έχουν κίνητρο. Δηλαδή θέλουν τη νίκη για να μείνουν πρώτες ή να πάρουν την πρωτιά. Αλλά το ίδιο ισχύει και γι αυτές που δεν θέλουν να υποβιβαστούν. Πάμε να δούμε που κατέληξα.

Ισπανία-Γερμανία. Η Ισπανία θέλει μόνο νίκη για να πάρει τη πρώτη θέση. Η Γερμανία μετράει ένα αήττητο σερί 12 αγώνων(7-5-0), ανεξαρτήτου έδρας. Θα ρισκάρω παίρνοντας νίκη των Ισπανών με ένα γκόλ διαφορά. Στο 4 το βρίσκω. Όσοι θέλουν να ρισκάρουν σε σκοράκια κάτι σε 1-0, 2-1 και 3-2 το βλέπω υπέρ των Ισπανών.

Άλλαξες γνώμη; Με το πρωτοποριακό Edit My Bet* έχεις πλέον τη δυνατότητα να αλλάξεις το στοίχημά σου. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+
 

Στο Ελβετία-Ουκρανία, η Ελβετία καίγεται να μην υποβιβαστεί. Μόνο με νίκη θα μείνει στην ίδια κατηγορία. Θεωρώ ότι θα κερδίσει για την ώρα είναι καλύτερη σε σχέση με την Ουκρανία. Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι οι Ουκρανοί έχουν απουσίες. Με κορωνοϊό λείπουν ο Γιαρμολένκο, Σίντορτσουκ, Κοβαλένκο και Τσιγκάνοφ. Επομένως επιλέγω νίκη Ελβετίας με ένα γκόλ διαφοράς. Κάτι σε 2-1 μου κάνει.