Καλημέρα σε όλους. Πάρα πολλά παιχνίδια για σήμερα. Είναι το δεύτερο μέρος της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Nations League. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι αμφίρροπα. Θα έχουμε μάχες μέχρι το τέλος. Εδώ το νού σας στο live πιστεύω θα έχει πολύ «ζουμί». Πάμε να δούμε τι βρήκα εγώ για το παιχνίδι μου.

Ελλάδα-Σλοβενία. Η Εθνική μας μόνο με νίκη ανεβαίνει κατηγορία. Η Σλοβενία βολεύεται και με ισοπαλία. Άποψη μου το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πρώτη επιλογή ισοπαλία στο ημίχρονο. Η προϊστορία στην έδρα της Εθνικής έχει δύο ισοπαλίες σε δύο αγώνες. 

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ και απεριόριστα ειδικά. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Βοσνία-Ιταλία. Η Βοσνία έχει ήδη υποβιβαστεί. Η Ιταλία θέλει νίκη. Με ισοπαλία θέλει μη νίκη της Ολλανδίας. Άποψη μου νίκη της Ιταλίας με 2-1 σκόρ. Η Ιταλία είναι καλύτερη από τη Βοσνία. Δεν αγοράζω το διπλό στο 1,33, κάνω την ντρίπλα μου με σκοράκι.

Αγγλία-Ισλανδία. Αδιάφορο παιχνίδι βαθμολογικά αλλά στοιχηματικά με απασχολεί. Και οι δύο προέρχονται από ήττες.  Η Αγγλία έχασε τη πρωτιά στο Βέλγιο ήττα (2-0). Η Ισλανδία έχει υποβιβαστεί και προέρχεται από εκτός έδρας ήττα στη Δανία. Αυτό που μου έκανε κλίκ είναι το να σκοράρουν και οι δύο. Πιστεύω ότι από ένα γκόλ το έχουν και οι δύο ομάδες.

Κλείνω με τον αγώνα Βέλγιο-Δανία. Η Δανία μόνο με νίκη παίρνει την πρόκριση. Το Βέλγιο βολεύεται και με την ισοπαλία. Κατά τη γνώμη μου το Βέλγιο δεν παίζεται. Πιστεύω θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλά γκόλ και τελικό σκόρ 3-2 υπέρ του Βελγίου.