Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στα πρωταθλήματα, μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Ότι γνωρίζαμε για φόρμα πάει στράφι. Βλέπετε τι γίνεται λόγω Κορωνοϊού και τραυματισμών. Παράδειγμα τρανό ο Ολυμπιακός. Γι αυτό θα πρέπει να έχουμε κεραίες ανοιχτές. Παντού σε ειδήσεις, τελευταία νέα, αποστολές. Τα πάντα όλα που έλεγε και ο κυρ Νίκος. Προσωπικά δεν θα ξανοιχτώ μεσοβδόμαδα έχουμε και Ευρωπαϊκά κύπελλα. Πάμε να δούμε που κατέληξα για σήμερα.

Ρεν-Μπορντό. Για τη Λίγκ 1 της Γαλλίας δεν αγοράζω σημείο θα κάνω ντρίπλα με το σκόρ 2-1 υπέρ της Ρέν. Ομάδες που αρέσκονται να παίζουν επιθετικά, ευάλωτες αμυντικά. Η Ρέν θεωρώ είναι καλύτερη από τη Μπορντό. Γι αυτό αγοράζω νίκη της Ρέν με 2-1 σκορ.

Εφαρμογή για iOS & Android λογισμικά, Stoiximan.gr

Μονακό-Παρί Σεν Ζερμέν. Άλλο ένα παιχνίδι για τη Λίγκ 1 της Γαλλίας. Εδώ θα κρατήσω νίκη της Παρί πάλι με 2-1. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για τη Παρί. Αλλά έχει τη ποιότητα να πάρει το τρίποντο..

Φροζινόνε-Κοζέντσα. Αγώνας για τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Επιλογή και εδώ, νίκη της Φροζινόνε με 2-1. Η Φροζινόνε είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς σε σχέση με τη Κοζέντσα. 

Λίνγκμπι-Χόρσενς. Παιχνίδι για τη πρώτη κατηγορία της Δανίας. Οι ομάδες αυτές δεν πάνε καθόλου καλά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω η διακοπή να της βοήθησε να διορθώσουν τις οποιοδήποτε αδυναμίες έχουν. Επιλογή νίκη Λίνγκμπι με 2-1 σκορ.