Ακόμα ένα αδιάφορο παιχνίδι για τη διαδικασία των play out της Superleague διεξάγεται σήμερα το απόγευμα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι γηπεδούχοι Αρκάδες υποδέχονται τους Βολιώτες, χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να διεκδικεί κάτι περισσότερο από την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι ποδοσφαιριστές του Μίλαν Ράσταβατς επιδιώκουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, καθώς προέρχονται από μία νίκη στη Λάρισα επί της τοπικής ομάδας και τρεις ισοπαλίες. Μοναδικός στόχος λοιπόν η κατάκτηση της άτυπης πρώτης θέσης μετά το πέρας των υποχρεώσεων.
 

Winmasters: Μοναδικά προγράμματα επιβράβευσης *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις


Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία και ήδη κάνουν τα πλάνα τους τόσο για το μοντάρισμα της επόμενης σεζόν. Και οι Βολιώτες έχουν παρουσιάσει ένα σχετικά καλό πρόσωπο στους αγώνες μετά την επιστροφή στη δράση, χωρίς όμως να καταφέρουν να αποβάλουν το εκτός έδρας σύνδρομο.

Με την έδρα θα πάμε λοιπόν αλλά και το ελάχιστο κίνητρο που έχουν οι γηπεδούχοι, σε συνδυασμό με την αδυναμία του Βόλου να βρει εύκολα δίχτυα.