Η ουραγός Ναμ Ντιν υποδέχεται τη δεύτερη Νγκε Αν στο πλαίσιο της 7ης «στροφής» για το πρωτάθλημα της V-League κατηγορίας του Βιετνάμ. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που έφτασε η γηπεδούχος ομάδα είναι τα τέσσερα σερί -έχοντας συνολικά πέντε και μόλις μία νίκη έως τώρα- με την τελευταία ήττα να είναι αυτή ενάντια στη Χάι Φογκ με 2-0 σκορ. Αποτέλεσμα το οποίο την αδικεί, καθώς ήταν το πρώτο της έπειτα από την επανέναρξη της λίγκας, στο οποίο ήταν κινητική και δημιουργική στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Αν μη τι άλλο ήταν αξιοσημείωτο αυτό το γεγονός. Δε μας είχε συνηθίσει να αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο. Βέβαια, ένα παιχνίδι δεν σε κάνει από τη μια στιγμή στην άλλη, ομάδα που μπορεί να «χτυπήσει» ανώτερα σύνολα. Σαν και αυτό παραδείγματος χάριν της Νγκε Αν, που δείχνει στην πλειοψηφία των αγώνων της να είναι πολύ σοβαρή και μεστή. Εκεί που το χάλασε όμως, ήταν στο πιο πρόσφατο 90λεπτο της απέναντι στη Χο Τσι Μιν, βγάζοντας στη… φόρα αρκετά από τα αμυντικά της κενά που μέχρι τότε δεν τα είχε δείξει.

Championsbet.net: Ολα τα σπορ παίζουν εδώ!

Να σημειωθεί πως μόλις τρία τέρματα έχει δεχθεί σε αυτές τις πρώτες έξι «μονομαχίες», τα οποία είναι από τη Χο Τσι Μιν (3-1 ήττα). Ακόμη και σε αυτό το ματς που έχασε, η εικόνα της από το κέντρο και μπροστά ήταν εξαιρετική. Αυτό που της έλειπε ήταν μόνο το γκολ, με την μπάλα να μην της κάνει το… χατίρι, στις περισσότερες φάσεις. Ευελπιστώ να μη συμβεί και σήμερα αυτό. Βέβαια, για το Βιετνάμ αναφέρομαι και αυτά που συμβαίνουν εκεί, είναι και ανεξήγητα πολλές φορές.

Πάω με την ποδοσφαιρική… λογική της καλύτερης ομάδας και πιστεύω πως, αν καταφέρει από νωρίς να αποκτήσει τον έλεγχο της μπάλας, αλλά και να «στριμώξει» στα καρέ τον αντίπαλο, το διπλό πολύ δύσκολα μπορεί να μην επιβεβαιωθεί. Η απόδοση που συνοδεύει τη νίκη της Νγκε είναι υπερτιμημένη και νομίζω πως αυτό το «λάθος» των μπουκ πρέπει να πονταριστεί σε μονό αποδεκτό.