Τέσσερα ματς της πρώτης κατηγορίας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης στο Nations League και από εκεί θα ξεκινήσουμε τη βόλτα μας.

 

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές στην Interwetten (21+)

 

Στο Παρίσι, η Γαλλία περιμένει την Κροατία. Οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές του Ντεσάμπ δεν ανέβασαν στροφές στη Σουηδία το Σάββατο, αλλά ένα γκολ του Εμπαπέ αρκούσε για να μπουν με το δεξί στο γκρουπ. Οι Βαλκάνιοι από μεριάς τους έχουν πολλά προβλήματα. Οι ηγέτες Ράκιτιτς και Μόντριτς δεν είναι διαθέσιμοι και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο για να έρθει το βαρύ 4-1 από την Πορτογαλία. Δεν αναμένεται να παρουσιαστούν ιδιαίτερα βελτιωμένοι. Ρίσκο στη νίκη των «τρικολόρ» με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά στο 2.33.

Πάμε στην Ιαπωνία και την εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης. Ηδη στο +8 από τους διώκτες της βρίσκεται η πρωτοπόρος Καβασάκι. Το Σάββατο πέρασε με ανατροπή από την έδρα της περσινής πρωταθλήτριας, Γιοκοχάμα Μαρίνος, και κόντρα στη Βίσελ Κόμπε θέλει να διευρύνει το σερί νικών της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιότητα, αλλά τα θέματα στα μετόπισθεν δεν τους επιτρέπουν να ανέβουν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Με Goal έληξαν τα 9/10 τελευταία παιχνίδια τους και μοιάζουν ικανοί να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ ξανά, ακόμη κι αν δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα.

 

Online Στοίχημα με ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+)

 

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Ερεμπρο – Μάλμε της Πέμπτης. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην κορυφή, αλλά βγάζουν αμυντικά προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια τους. Η απειλητική Ερεμπρο έχει τον τρόπο να τα εκμεταλλευτεί και το Goal δεν περνά αδιάφορο.