Με τις μάχες των εθνικών ομάδων να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα του τριημέρου και μετά από το απόλυτο της τελευταίας στήλης, συνεχίζουμε στην ίδια λογική. Την Τρίτη, οι Νήσοι Φερόες υποδέχονται την αδύναμη Ανδόρα, διατηρώντας μέχρι τώρα το αήττητο (2-1-0) στον όμιλο. Θετικές οι εμφανίσεις τους σε αυτό το διάστημα. Η φιλοξενούμενη κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν (0-0) Λετονία και Μάλτα, με τη μοναδική απώλεια στο γκρουπ να έρχεται από την επικείμενή αντίπαλό της. Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο, αξία στον άσο.

Πρόσβαση από laptop, κινητό, tablet & Apple Watch app.

Η Γερμανία υποδέχεται την Ελβετία, λίγες μέρες μετά την παρθενική της επικράτηση σε αυτή τη φάση, απέναντι στην Ουκρανία (2-1). Το σύνολο του Λεβ, έχει χάσει ήδη έδαφος και δεν έχει περιθώριο για άλλες απώλειες. Θα βρει χώρους κόντρα σε μια ομάδα που δεν φημίζεται για την ανασταλτική της λειτουργία και μπορεί να αποσπάσει τη νίκη.

Αγώνες με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ 0% γκανιότα μόνο στην Championsbet.net

Αντίστοιχα, στήριγμα μπορεί να αποτελέσει και η νίκη της Ισπανίας στο Κίεβο, απέναντι στην Ουκρανία. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε τα πηγαίνουν περίφημα μέχρι στιγμής (2-1-0), σκοράροντας με χαρακτηριστική άνεση. Πολλά τα ανασταλτικά ζητήματα των Ουκρανών, φανερώθηκαν και στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, με τη βαριά ήττα (4-0) να μην μπορεί να αποφευχθεί. Ποντάρισμα στο διπλό.