Λιγοστές οι επιλογές στο κουπόνι των επόμενων ημερών, αφού σειρά παίρνουν οι εθνικές ομάδες και τα παιχνίδια χρήζουν προσοχής. Η Βοσνία αντιμετωπίζει τη Β. Ιρλανδία, στα πλέι οφ του Nations League, με τελικό στόχο την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Απέναντι σε μία τόσο άπειρη ομάδα θα βρει χώρους που μπορεί να εκμεταλλευτεί.

 

Πρόσβαση από laptop, κινητό, tablet & Apple Watch app.

 

Εχει αρκετά μεγάλες πιθανότητες να φτάσει στη νίκη, όμως υπάρχει λογική στο να αρκεστούμε στη διπλή ευκαιρία (1Χ). Αντίστοιχα, η Σκωτία, που παραμένει αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε (4-1-0), αντιμετωπίζει το Ισραήλ. Εξαιρετικές οι εμφανίσεις της ομάδας που Στιβ Κλαρκ, που βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική άνεση και μπορεί να «καθαρίσει» την αναμέτρηση. Το Ισραήλ δέχθηκε γκολ στα 11/12 πιο πρόσφατα παιχνίδια και δύσκολα θα κατορθώσει να αντέξει. Πηγαίνουμε και εκεί στη διπλή ευκαιρία..

 

Το παιχνίδι ξαναρχίζει στα κορυφαία πρωταθλήματα με 0% γκανιότα! *Οροι&προϋποθέσεις |21+

 

Κλείνουμε με τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγγλία και Ουαλία, εκεί όπου θα εμπιστευτούμε τη γηπεδούχο, αφού υπερέχει σε κάθε τομέα των Ουαλών. Οι παίκτες της θέλουν να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να θέσουν εαυτόν στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού ενόψει των κλήσεων για τα επίσημα παιχνίδια. Στήριγμα ο άσος.