* Η Βουλγαρία δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το νέο Nations League. Εχει μόλις έναν βαθμό σε δυο παιχνίδια και χρειάζεται μεγάλες νίκες για να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Τώρα, αντιμετωπίζει την Ουγγαρία στον ημιτελικό και αυτό το παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας. Το ίδιο ισχύει και για την Ουγγαρία, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Ρωσία, που την κάνει αουτσάιντερ για την πρωτιά. Εχει αμυντικά κενά και η Βουλγαρία μπορεί να τα εκμεταλλευτεί.

 

Aν το ματς τελειώσει 0-0, εσύ... δεν χάνεις* *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)

 

* Η Ισλανδία έπεσε σε έναν όμιλο «φωτιά» στο νέο Nations League και δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι. Μετράει δυο ήττες και τώρα, με έναν αντίπαλο στα μέτρα της, θέλει να περάσει στον μεγάλο τελικό. Η Ρουμανία, μετά την αναπάντεχη ισοπαλία με την Βόρεια Ιρλανδία, πέρασε νικηφόρα από την Αυστρία και μπήκε δυναμικά στη μάχη της πρωτιάς. Πρόκριση παίζεται, αλλά η Ισλανδία είναι ανώτερη.

 

Winmasters: Μοναδικά προγράμματα επιβράβευσης *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

* Σκωτία και Ισραήλ βρέθηκαν αντιμέτωπες και στο νέο Nations League. Εκεί αναδείχθηκαν ισόπαλες. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κρίνεται η πρόκριση στον τελικό και περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι. Ωστόσο, η Σκωτία έχει ποιοτικότερες μονάδες, ανώτερο σύνολο και στο δεύτερο μέρος θεωρώ πως θα βρει τον τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.