* Η Βοσνία γνώριζε εξ αρχής πως τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού έπεσε σε έναν όμιλο-φωτιά. Ωστόσο, στην πρεμιέρα με την Ιταλία ήταν εξαιρετική, δεν ηττήθηκε, αλλά αυτό συνέβη στη δεύτερη αγωνιστική από την Πολωνία. Η Ολλανδία δεν ξεκίνησε καλά το Nations League. Δύσκολη νίκη επί της Πολωνίας, ήττα από την Ιταλία με πολύ κακή εμφάνιση. Εδειξε πως έχει μεγάλο πρόβλημα με κλειστές άμυνες και τέτοια θα είναι της Βοσνίας, η οποία έχει τον τρόπο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

 

Πρόσβαση από laptop, κινητό, tablet & Apple Watch app.

 

* Η Γαλλία έκανε το δύο στα δύο. Την Τετάρτη κέρδισε εύκολα την Ουκρανία σε φιλικό. Η ποιότητά της είναι δεδομένη, όμως δεν πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της. Η Πορτογαλία έκανε… πλάκα στα δυο πρώτα παιχνίδια του ομίλου της. Στο φιλικό που έδωσε με την Ισπανία έμεινε στο μηδέν. Εχει εξαιρετικό ρόστερ και η εικόνα της είναι πολύ καλή. Θα την στηρίξω και περιμένω να κερδίσει, αλλά δύσκολα θα κρατήσει στο μηδέν αυτή τη Γαλλία.

 

Βλέπεις τι… παίζει σε διάφορα πρωταθλήματα. Live κάλυψη σε πολλά αθλήματα (21+)

 

* Η Πολωνία με το διπλό στην Βοσνία διατήρησε τις ελπίδες της για την πρώτη θέση. Από την άλλη, η Ιταλία πρέπει να βρει λύσεις απέναντι σε ομάδες που παίζουν αμυντικά. Δύσκολα κάποια ομάδα θα πάρει ρίσκα στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο όμως περιμένω από τους ποιοτικούς Πολωνούς να κερδίσουν.