Οι Ολλανδοί φαίνεται πως έχουν αφήσει για τα καλά στο παρελθόν τη μεγάλη περίοδο κάμψης και πλέον κινούνται στα επίπεδα που μας είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Στο προηγούμενο Nations League και στα προκριματικά του EURO έπαιξαν κατά γενική ομολογία εξαιρετικό ποδόσφαιρο και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, παρά τη φυγή του κόουτς Κούμαν. Φιλοξενούν την Πολωνία με στόχο να μπουν με το δεξί στο Nations League και αναμένεται να φέρουν το παιχνίδι στα δικά τους μέτρα. Καλή επιλογή το Combo 1&Over.

 

Πληθώρα αγορών και παιχνιδιών, νόμιμο παιχνίδι με ασφάλεια! (21+)

 

Πέραν της δράσης στο Nations League, ενδιαφέρον υπάρχει και στο πρόγραμμα της Β’ Σουηδίας. Σε εξαιρετικό φεγγάρι η Ακρόπολις, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου. Με ρεκόρ 5-6-0 στα τελευταία 11, βρίσκεται στην τρίτη θέση και ταξιδεύει στην έδρα της ουραγού Λιουνγκσκίλε. Τη νίκησε 1-0 την Κυριακή και μοιάζει ικανή να φύγει ξανά με αποτέλεσμα. Πάμε με το 2 DNB.

Ενας βαθμός χωρίζει Σούντσβαλ και Εστερ, που ωστόσο βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό φεγγάρι. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από σερί τριών νικών και μπορούν να αποφύγουν την ήττα.

 

Δείτε κορυφαία αθλητική δράση ζωντανά στη συσκευή σας! (21+)

 

Κλείνουμε τις επιλογές από το πρωτάθλημα του Μεξικού και την 8η αγωνιστική του. Στην κορυφή η Κρουζ Αζούλ, που εσχάτως… πυροβολεί στην επίθεση, τρέχοντας σερί τριών νικών. Ταξιδεύει στην έδρα της ουραγού και με πολλά «θέματα» Ατλας και ο πρώτος λόγος της ανήκει.