Η πιο διαδεδομένη μορφή τζόγου σήμερα στην Ελλάδα έχοντας ξεπεράσει το καζίνο, το ΠΡΟΠΟ, τον ιππόδρομο και άλλες μορφές τυχερών παιγνίων (Τζόκερ, ΛΟΤΤΟ, ΚΙΝΟ) θεωρείται το ποδοσφαιρικό στοίχημα για πολλούς γνωστό και ως ΟΠΑΠ Πάμε Στοίχημα (pamestoixima.gr).

Οσοι ασχολούνται με το στοίχημα γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες να βγουν μακροπρόθεσμα κερδισμένοι είναι εναντίον τους. Σημειώστε ότι μόλις το 5% των παικτών παγκοσμίως καταφέρνει να συντηρείται μέσω του στοιχηματισμού. Βέβαια, το αν θα έχουμε κέρδη στο Πάμε Στοίχημα δεν στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην τύχη, καθώς παίζουμε κάτι που είναι αποτέλεσμα μελέτης. Οπως και να 'χει, είναι εξαιρετικά σημαντικό να το πράττουμε για λόγους ψυχαγωγίας και όχι επιβίωσης. Κανείς φυσικά δεν παίζει για να χάσει. Πράγματι. Κάπως έτσι προκύπτει το παρακάτω ερώτημα.

Πώς μπορούμε να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για κέρδος;

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ένα δελτίο παρολί χωρίς κάλυψη, αντικειμενικά είναι πολύ δυσκολότερο να επιφέρει κέρδος από το να στοιχηματίσουμε σε μόνο ένα παιχνίδι. Το λάθος που κάνει ο παίκτης είναι ότι στοχεύει σε μεγαλύτερο κέρδος ποντάροντας, συνήθως, σχετικά μικρά ποσά σε αρκετές επιλογές. Είναι λογικό να μην καταφέρει να τις προβλέψει όλες σωστά τις περισσότερες φορές και το δελτίο πηγαίνει στον... κουβά. Απειρα τα παραδείγματα και οι ιστορίες του καθενός. Για αυτό, κάπου εδώ ο παίκτης πρέπει να αντιληφθεί ότι οι λύσεις γρήγορου πλουτισμού δεν θα τον φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία. Το αντίθετο μάλιστα. Θα τον οδηγήσουν σε απανωτές αποτυχίες. Μία αποτελεσματική λύση για να βελτιώσει το παιχνίδι του θεωρούνται τα μονά αποδεκτά.

Στροφή στα μονά αποδεκτά

Η λύση κρύβεται στη στρατηγική των μονών αποδεκτών. Κοινώς, στο να μην συνδυάζουμε επιλογές μεταξύ τους. Θυμηθείτε πόσες φορές είχατε μία δυνατή έμπνευση και πήγε... στράφι επειδή την «κολλήσατε» μαζί με κάποιες άλλες, ώστε να αυξηθεί το πιθανό κέρδος. Γιατί να μην ποντάρατε μόνο σε αυτήν, έστω και περισσότερα χρήματα; Σκεφτείτε ότι τώρα θα ήσασταν κερδισμένοι. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι παίζοντας ένα και μοναδικό σημείο θα αισθανθείτε ότι έχετε ποντάρει σωστά το κεφάλαιό σας και θα αποκτήσετε καλύτερη ψυχολογία. Οσο κι αν δεν το αντιλαμβάνεστε σε πρώτη φάση, αμφότερα παίζουν σημαντικό ρόλο.

Από την άλλη βέβαια, τα μονά αποδεκτά έχουν συνήθως χαμηλότερη απόδοση με συνέπεια να μην αυξάνουν το κεφάλαιο σας όσο θα επιθυμούσατε, ακόμη κι αν έχετε δημιουργήσει ένα σερί από επιτυχημένες προβλέψεις. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βγείτε κερδισμένοι σε βάθος χρόνου. Για αυτό χρειάζεται πολλή μελέτη, καλό φιλτράρισμα και αρκετή δόση τύχης! Από εκεί και πέρα όσο αντέξει η τσέπη του καθενός.