Η τεχνολογία έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας. Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιούμαι πλέον σχεδόν όλοι σε καθημερινή βάση για τις αγορές μας για τα καθημερινά ψώνια, είναι ίσως το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα. 

Ακόμα και τώρα όμως, υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν επιλέγει το
Online στοίχημα και κατά συνέπεια και το Live στοίχημα διαδικτυακά. Είτε επειδή φοβάται μήπως χάσει τα χρήματά του, είτε επειδή πιστεύει πως δεν είναι νόμιμο.

Η ουσία είναι πως ο παίκτης δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα και διαθέτουν σχετική άδεια. Αλλωστε, στο πλαίσιο προστασίας του παίκτη, ακόμα και αν κάποιος θέλει να μπει σε κάποια εταιρία που δεν είναι νόμιμη στην Ελλάδα δεν μπορεί και μπλοκάρεται αυτόματα από το σύστημα. 

Αν παρατηρήσετε, θα δείτε πως όλες οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, έχουν σαν κατάληξη στης ιστοσελίδες τους το .gr. 


Ιδιος τρόπος, άλλη απόδοση 

Σε ότι αφορά τώρα τον τρόπο που μπορεί κάποιος να παίξει Online, ουσιαστικά είναι ίδιος με αυτόν που ξέρουν οι παίκτες στα πρακτορεία. Επιλέγεις τον αγώνα, το στοίχημα και το ποσό.  Αυτό που αλλάζει ουσιαστικά είναι η απόδοση, με τον παίκτη να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε αρκετές εταιρίες και να κρίνει ο ίδιος ποια είναι η καλύτερη για αυτόν, σύμφωνα φυσικά με τις ανάγκες του. 


Μονά αποδεκτά σε 24ωρη βάση και μπόνους 

Τώρα όσον αφορά γιατί ο παίκτης να επιλέξει να εγγραφεί σε κάποια εταιρία διαδικτυακά, έχει να κάνει κυρίως με το πώς μπορεί να παίξει όλο το 24ωρο από οποιαδήποτε συσκευή (
PC, Κινητό, Tablet)  και ιδίως, μπορεί να ποντάρει σε μονά ματς, αλλά και υπό προϋποθέσεις να ευνοηθεί από τις προσφορές των εταιριών σε μεμονωμένα γεγονότα, όπως η μηδενική γκανιότα, ενώ υπό προϋποθέσεις, κάποιες εταιρίες προσφέρουν και μπόνους κατά την εγγραφή που έχει να κάνει ακόμα και με διπλασιασμό του αρχικού κεφαλαίου. Φυσικά, σε όλες τις εταιρίες υπάρχουν σχετικοί όροι και προϋποθέσεις, του οποίους και οφείλει να διαβάσει ο ενδιαφερόμενος πριν κάνει την επιλογή του. 

Live streaming και μεγάλες αποδόσεις

Μία ακόμα παράμετρος που μπορεί να μετρήσει υπέρ του παίκτη στο Online στοίχημα , είναι το γεγονός πως μπορεί να έχει εικόνα από τα περισσότερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (πλην την Πρέμιερ Λιγκ) μέσω της πλατφόρμας της εταιρίας σε Live streaming κάτι που «βολεύει» κυρίως στον Live στοιχηματισμό. Ενα επιπλέον συν για τον παίκτη στο Live στοίχημα τώρα, μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός πως μπορεί να αυξήσει την απόδοση του αγώνα, με το ανάλογο ρίσκο φυσικά.

Ο παίκτης έστω ότι έχει «σημαδέψει» ένα ματς στο
Over από κάποιο πρωτάθλημα το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.60. Από τη στιγμή που εξακολουθεί να το πιστεύει, μπορεί να περιμένει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, το οποίο έχει και σαν συνέπεια να αυξηθεί η προσφερόμενη απόδοση. Παραδείγματος χάρη,  από το 1.60 μετά το πρώτο 15 λεπτο, το over 2.5 γκολ θα προσφέρεται κοντά στο 1.90.

Από την άλλη βέβαια, θα πρέπει να έχει στο μυαλό του πως εφόσον η μία ομάδα σημειώσει νωρίς γκολ, αρχικά τουλάχιστον η απόδοση θα υποχωρήσει. Το ιδιο παράδειγμα πλην του ποδοσφαίρου ισχύει και για τα περισσότερα - αν όχι όλα- αθλητικά γεγονότα, όπως το επίσης δημοφιλές μπάσκετ.