Stoiximan

Ο Stoiximan αποτελεί μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν στην Ελλάδα, έχοντας αποκτήσει τη σχετική άδεια από την Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων. Μάλιστα βραβεύτηκε και ως η καλύτερη εταιρεία για Στοίχημα & Καζίνο από κινητό διεθνώς! (EGR Awards 2019).   

Από το 2012, όταν και ιδρύθηκε, και έπειτα, βελτιώνει διαρκώς το προϊόν που προσφέρει στους πελάτες του. Επιπλέον, ο Stoiximan «τρέχει» ένα μεγάλο χορηγικό πρόγραμμα, όντας, μεταξύ άλλων, ο βασικός χορηγός σε αρκετές ομάδες, ενώ πλούσια είναι και η κοινωνική του δράση, στηρίζοντας έμπρακτα κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη.

Cash Out*, Κλείσε το στοίχημά σου από όλες τις συγκευές όποτε εσύ θέλεις  | 21+

Live Betting* / Live Streaming* και Cash out*

Στο Live Betting* του Stoiximan είναι διαθέσιμες σχεδόν όλες οι pre-match αγορές, ενώ επιπλέον θα βρείτε στοίχημα όπως λεπτό του επόμενου γκολ, νικητής σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο, μονά-ζυγά, επόμενο κόρνερ κλπ. Διαθέτει ένα από τα πιο πλούσια Live Streaming* στην χώρα, καλύπτοντας ακόμη και πρωταθλήματα όπως η Γ’ Γερμανίας, ενώ δίνει και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι παίκτες του ζωντανού στοιχήματος (Cash-out*, στατιστικά κλπ).

Επικοινωνία / Εγγραφή 

O Stoiximan ξεχωρίζει ανάμεσα στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα για την αμεσότητα στις υπηρεσίες που προσφέρει στους παίκτες που τον εμπιστεύονται. Είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για τον καθένα που επιλέγει να περιηγηθεί και να απολαύσει τις υπηρεσίες μίας online πλατφόρμας, να έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει άμεσα για οποιοδήποτε θέμα προκύψει. Η επικοινωνία στη Stoiximan είναι από τις αρτιότερες και αμεσότερες που μπορείτε να βρείτε ανάμεσα στις ελληνικές στοιχηματικές ιστοσελίδες. 

- Talk & Bet: Πλοήγηση & επιλογές μόνο με τη φωνή σου! | 21+

Τρόπος Εγγραφής

Θα πρέπει να επισκεφτείτε το site του Stoiximan.gr και να κάνετε κλικ επάνω είτε στο κόκκινο κουμπί αριστερά που γράφει ”Εγγραφή”, είτε κάτω από το πεδίο στο όνομα χρήστη.  Θα ανοίξει η φόρμα εγγραφής όπου και θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Θα πρέπει να συμπληρώσετε σωστά και με προσοχή όλα τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο , ημερομηνία γέννησης , mail , τηλέφωνο , αριθμός εγγράφου , κλπ) προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Μπορείτε να επιλέξετε το εικονίδιο του ”Chat” σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε μια ερώτηση live (Live Chat Ωράριο Λειτουργίας : 12.00 – 03.45). Στο τέλος, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τόσο το email σας όσο και το κινητό σας τηλέφωνο με κωδικούς που θα αποσταλλούν , έτσι ώστε να επικυρωθεί ότι βρίσκονται στην κατοχή σας.

Ταυτοποίηση μέσω της πλατφόρμας

Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία επικαιροποίησης, θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις και τη διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού σου, σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία (αν έχεις ολοκληρώσει τη διαδικασία ταυτοποίησης στο παρελθόν, ΔΕΝ χρειάζεται να επαναληφθεί).

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης, θα χρειαστεί να επισκεφτείς την ενότητα "Λογαριασμός μου", έπειτα "Προφίλ" και τέλος "'Εγγραφα Ταυτοποίησης" και να ανεβάσεις ​τα εξής έγγραφα (φωτογραφημένα ή σκαναρισμένα):

Έγχρωμο αντίγραφο των δύο όψεων της ταυτότητας ή του διαβατηρίου

Έγχρωμο αντίγραφο ενός πρόσφατου (έκδοση εντός τελευταίου τριμήνου) επίσημου εγγράφου, στο οποίο να αναφέρονται το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνσή (π.χ. λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, OTE, κινητού ή μηνιαίος λογαριασμός τράπεζας)

Εναλλακτικά, εφόσον δεν μπορείς να παρέχεις οποιοδήποτε από τα παραπάνω έγγραφα για την πιστοποίηση της δηλωθείσας διεύθυνσης κατοικίας, μπορείς να αποστείλεις σκαναρισμένη μια Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 (πρώην Ν. 105), συμπληρωμένη και επικυρωμένη από ΚΕΠ.

-Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα | 21+
*Αφορά την επιλογή “Nικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Κατάθεση / Ανάληψη

Στο Stoiximan, τρόποι κατάθεσης είναι οι περισσότεροι από κάθε άλλη εταιρεία στην Ελλάδα. Εδώ να σημειωθεί πως: Αν καταθέσετε στο λογαριασμό σας με ελληνική κάρτα mastercard ή visa, μέσω του Viva Wallet, ή με ξένη κάρτα visa θα κάνετε ανάληψη στην ίδια κάρτα. Σε περίπτωση που έχετε καταθέσει με web banking, τραπεζικό έμβασμα, ξένη κάρτα mastercard, viva spots ή paysafe οφείλετε να κάνετε ανάληψη μέσω τραπεζικού εμβάσματος, σε τραπεζικό λογαριασμό που είστε δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Τέλος σε περίπτωση που έχετε χρησιμοποιήσει μέθοδο κατάθεσης με ηλεκτρονικό πορτοφόλι, skrill, neteller ή viva wallet τότε υποχρεωτικά θα κάνετε ανάληψη με τον ίδιο τρόπο. 

*  Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
** Αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη

Η παραπάνω παρουσίαση δεν αποτελεί εμπορική προώθηση/επικοινωνία της Stoiximan.gr. Προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του bxpbet.com