Bet365

Η Bet365 έχει κάνει το όνομά της ταυτόσημο με το χώρο του στοιχηματισμού, τόσο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Εχει περισσότερα από 20 εκατομμύρια ενεργά μέλη σε όλο τον κόσμο και αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη, για την αξία της και για το μέγεθός της. Διανύει το 20ο έτος της ζωής της στο online στοίχημα και συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου και να αναπτύσσεται.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ξεχωρίζει η στοιχηματική πλατφόρμα της Bet365. Εξαιρετικές αποδόσεις, συναλλαγές με ασφάλεια, αμέτρητες επιλογές και παιχνίδι με ασφάλεια σε νόμιμο περιβάλλον. Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες που στηρίζουν και κρατάνε την Bet365 στην κορυφή των προτιμήσεων.

Πάνω από 140.000 γεγονότα ζωντανά στον Η/Υ σας κάθε χρόνο! (21+)

Εγγραφή - Ταυτοποίηση

Οι διαδικασίες εγγραφής και ταυτοποίησης δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθητικές στους παίκτες, όμως η Bet365 υπόσχεται την ταχύτατη ολοκλήρωσή τους. Know Your Customer (KYC) ή αλλιώς «Γνώρισε τον πελάτη σου». Η Bet365 είναι υποχρεωμένη να γνωρίζει τους πελάτες της προτού τους δώσει τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν και να κάνουν συναλλαγές στο περιβάλλον της.

Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που θα αποστείλετε τα στοιχεία σας στο αρμόδιο τμήμα ταυτοποίησης της Bet365. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τα στοιχεία σας.

Τρεις είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους είναι απαραίτητες οι παραπάνω διαδικασίες.

- Επαλήθευση ορίου ηλικίας (Πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι ο παίκτης είναι άνω των 21)

- Επαλήθευση μέσων συνναλαγής, για να μην είναι δυνατή η χρήση καρτών τρίτων προσώπων.

- Ξέπλυμα χρήματος. Ο χώρος του στοιχήματος είναι τέτοιος, ώστε μπορεί εύκολα κανείς να ξεπλύνει χρήματα και έπειτα να τα παρουσιάσει ως νόμιμα.

Αγορές

Στην Bet365 οι επιλογές δεν είναι ποτέ λίγες. Διαθέτει τεράστια γκάμα αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, esports, σνούκερ, νταρτς, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες κ.α.), ενώ όλα τους διαθέτουν και αμέτρητες επιλογές προς στοιχηματισμό. Αυτομάτως, καταλαβαίνει κανείς πως η Bet365 έχει ένα από τα κορυφαία sportsbook της αγοράς.

Live Στοίχημα

Εύκολη πρόσβαση στα γεγονότα, ευκολία στην αναζήτηση και γρήγορα πονταρίσματα. Η Bet365 πρωταγωνιστεί στον τομέα του Live στοιχηματισμού, καθώς προσφέρει στους παίκτες της, τα καλύτερα εφόδια, ώστε να φτάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη.

Το Live στοίχημα της Bet365 είναι το πιο ξεχωριστό της αγοράς. Περιλαμβάνει ένα τεράστιο φάσμα αθλημάτων σε συνδυασμό με τις πιο ελκυστικές αποδόσεις και τις περισσότερες επιλογές. Οι περισσότερες στοιχηματικές έχουν περισσότερες επιλογές pregame. Αυτό δεν αποτελεί τον κανόνα της Bet365, η οποία διαθέτει τεράστια γκάμα επιλογών ακόμα και στο Live στοίχημα.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες στην πλατφόρμα της Bet365. Αυτό το κομμάτι, είναι ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της Bet365 και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνεται. Φυσικά, η γκανιότα παραμένει χαμηλή, όπως και στο pregame στοίχημα.

Δείτε κορυφαία αθλητική δράση ζωντανά στη συσκευή σας! (21+)
 

Αποδόσεις - Γκανιότα

Η γκανιότα και οι αποδόσεις είναι αλληλένδετοι όροι. Η Bet365 έχει τον τρόπο να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς σε συνδυασμό με πολύ χαμηλή γκανιότα. Συγκεκριμένα, σε ορισμένες κατηγορίες, η διαφορά της γκανιότας της Bet365 συγκριτικά με άλλες στοιχηματικές πλατφόρμες είναι χαοτική. Για παράδειγμα, στην Πρέμιερ Λιγκ, το μέσο όρο γκανιότας κυμαίνεται από 4% έως 5%, την ώρα που στην Bet365, αγγίζει μετά βίας το 3%. Συνεπώς, για τους λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Bet365 αποτελεί μία ορθή επιλογή για στοιχηματισμό.

Στοίχημα από Κινητό/ Τάμπλετ/ Φορητή συσκευή

Η κινητή έκδοση της Bet365 είναι εξίσου πρωτοποριακή και ξεχωριστή. Πέρα από το γεγονός ότι δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά τα γεγονότα που υπάρχουν, τις αποδόσεις αλλά και την αισθητική της πλατφόρμας, η εφαρμογή της Bet365 είναι ελαφριά και πολύ εύκολη στη χρήση της. Προσαρμόζεται κατάλληλα σε οποιαδήποτε οθόνη φορητής συσκευής και σας δίνει της δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις παροχές όπως το Live Streaming.

Υπηρεσίες

- Live Streaming

Καθημερινά και κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, η Bet365 προσφέρει σε Live μετάδοση τα σημαντικότερα γεγονότα σε όλα τα σπορ. Μερικά από τα γεγονότα που μπορείτε να παρακολουθήσετε Live μέσω της στοιχηματικής πλατφόρμας της Bet365: Bundesliga, NBA, NFL, Primera Division, Serie A κ.α. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία Live Streaming, είναι να έχετε ενεργό λογαριασμό, ή να έχετε ποντάρει σε κάποιο γεγονός μέσα στο τελευταίο 24ωρο.

- Cash Out

Η υπηρεσία Cash Out ανέβασε τον πήχη του Online στοιχηματισμού, αφού ο παίκτης έχει τη δυνατότητα πλέον, να κλείσει το στοίχημα του πριν καν ολοκληρωθεί, εφόσον ο ίδιος το κρίνει. Φυσικά η Bet365 το πήγε ένα βήμα πιο μπροστά και προσφέρει τη δυνατότητα «Μερικό Cash Out».

Αυτή η υπηρεσία προσφέρει στον παίκτη τη δυνατότητα να κλείσει ένα μέρος του στοιχήματος. Δηλαδή, εάν ένας παίκτης ποντάρει 5 ευρώ σε μία επιλογή και η Bet365 του προσφέρει για Cash Out 20 ευρώ, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κάνει Cash Out είτε όλο το ποσό που του προσφέρεται, είτε ένα μέρος από αυτό το ποσό. Εάν προχωρήσει σε μερικό Cash Out,τότε εξασφαλίζει σίγουρα το ποσό που επέλεξε να κάνει Cash Out και το δελτίο του παραμένει ενεργό, με μικρότερο συνολικό κέρδος φυσικά.

-Edit Bet

Η Bet365 προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στον παίκτη, να μπορεί να επεξεργαστεί το στοίχημά του την ώρα που αυτό «τρέχει». Μπορεί είτε να προσθέσει κάποια επιλογή, είτε να αφαιρέσει, αρκεί το στοίχημά του να μην είναι διευθετημένο. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αποδόσεις ενημερώνονται σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές.

Επωφεληθείτε από τις λειτουργίες Cash Out, Επεξεργασία Στοιχήματος και Φτιάξτε Αγορά! (21+)

Κατάθεση - Ανάληψη

Οι επιλογές που προσφέρονται από την Bet365, τόσο για κατάθεση χρημάτων, όσο και για ανάληψη, είναι αμέτρητες. Οι καταθέσεις γίνονται με όλα τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Neteller, Skrill, Entropay, Paysafe, κ.λπ.) αλλά και μέσω των ελληνικών τραπεζών με κάρτες  VISA, Mastercard και Maestro.

Το όριο κατάθεσης είναι 5 Ευρώ, ενώ, σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσετε επιτυχή κατάθεση μέσω χρεωστικής κάρτας τύπου Visa Electron , Visa Debit ή Mastercard και Maestro τότε μπορείτε κάνετε ανάληψη χρημάτων τα χρήματα σας με την ίδια μέθοδο στην κάρτα σας.Η χρεωστική σας κάρτα θα πρέπει να έχει ταυτοποιηθεί (όπως και η πιστωτική αντίστοιχα) , έτσι ώστε να είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε ανάληψη.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η Bet365 είναι κοντά στους πελάτες της, με κάθε τρόπο, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ο Πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με την Bet365 με τους παρακάτω τρόπους:

Δωρεάν Τηλέφωνο Επικοινωνίας : Mπορείτε να καλείτε καθημερινά 24/7 στο 0800-12-365-365. Περισσότερες πληροροφορίες στη σελίδα bet365 τηλέφωνο επικοινωνίας.

Live Chat (Ζωντανή Συνομιλία): Διαθέσιμη 24/7 τόσο για υφιστάμενους πελάτες της βετ365 όσο και για νέους πελάτες. Περισσότερες πληροροφορίες στη σελίδα bet365 live chat.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας με Χρέωση: 0044-1782-684-633 με χρεώση ενδεικτική 0.25ευρώ/λεπτό από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (τιμοκατάλογος Cosmote – 01/06/2019).

E-mail: [email protected] μαζί με τον τετραψήφιο αριθμό ασφαλείας του λογαριασμού σας.


* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις
*** Η παραπάνω παρουσίαση δεν αποτελεί εμπορική προώθηση/επικοινωνία της bet 365. Προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του bxpbet.com